לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4316943,169 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מי מכיר מתכון לבשר ברוטב חום סמיך?'
מי מכיר מתכון לבשר ברוטב חום סמיך?
01/10/2017 | 12:51
2
112
אני רוצה להכין פרוסות בקר ברוטב חום בהיר סמיך.
לא מוצאת בשום אתר, ולא יודעת מה זה מכיל
מי מכיר/ה??
מתכונים >>
לצפיה ב-'תלוי....'
תלוי....
<< ההודעה הנוכחית
01/10/2017 | 19:37
129
לא ציינת מה צורת הבישול של הבשר
אם מדובר בצלי אז אני ממליץ על איסוף המיצים שנוצרו בעת הצלייה לצקת לסיר קטן לצמצם לכמות הרוטב המבוקשת או להיפך להוסיף מעט נוזלים לתחתית סיר הצלייה לערבב היטב ולהוסיף לסיר הרוטב.  בעת חימום הסיר להוסיף קוביות של חמאה כמעט קפואה תוך כדי ערבוב אנרגטי. הרוטב יסמיך תוך כדי המסת החמאה.
אם את שומרת כשרות אז אפשר להסמיך רוטב גם בהוספת חלמוני ביצה. דרושה לכך מיומנות כדי שלא תתקבל חביתה או הפתרון ה"פחות טעים" באמצעות תוספת קמח. רצוי קמח תירס.  אפשר לכל הרטבים הללו בעת הכנתם להוסיף יין אדום או לבן לפי הטעם. הבהרת רוטב ניתן להשיג ע"י הוספת קרם פרש אבל שוב זה לא מתאים לשומרי כשרות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'בדר"כ מדובר ברוטב הבישול'
בדר"כ מדובר ברוטב הבישול
03/10/2017 | 14:22
78
שמכיל בצל מושחם,גזר, שום, גם את הנתח משחימים, אפשר לבשל במים/יין אדום
וכמובן תבלינים . לטחון אח"כ מה שיתן לרוטב סמיכות
מתכונים >>

הודעות אחרונות

17:54 | 20.10.17 Maldini Girl
13:38 | 20.10.17 שיח סלימאן
09:23 | 20.10.17 אורחים בפורום
11:39 | 19.10.17 מיריק 31
15:08 | 18.10.17 אורחים בפורום
09:24 | 17.10.17 oritta17
14:24 | 15.10.17 עמרי השמן
22:46 | 14.10.17 lseugy

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ