2 טיפים: להוצאת גרגרי -הרימון ולשידרוג סלק-אדום,,,

oritta17

New member
2 טיפים: להוצאת גרגרי -הרימון ולשידרוג סלק-אדום,,,

לחצות את הרימון -לרוחבו
להחזיק חצי רימון בכף היד ,מעל לקערה,
ביד השניה להחזיק פטיש לשניצלים,ולהכות בקליפת הרימון ,
10 פעמים,וכך כול גרגרי-הרימון יפלו לקערה בקלות.

לשידרוג סלט סלק אדום :
לתבל בשמן -זית, מיץ- לימון, וכף וחצי גדושה בסילאן,
להוסיף תפוח-עץ - חתוך למקלות בעובי גפרורים,
לפזר מעל הכול 2 כפות עלי- סלרי קצוצים
ו-כף פטרוזילה קצוצה.
ושתהיה שנה טובה ומבורכת ,
לכולכם.
 
למעלה