לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4315643,156 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'הכנתי בורקס פילו אתמול בפעם הראשונה - כנסו'
הכנתי בורקס פילו אתמול בפעם הראשונה - כנסו
<< ההודעה הנוכחית
19/09/2017 | 14:54
1
275
שמתי שני דפים, וביניהם שימנתי עם תרסיס שמן פאם
 
גלגלתי את הבצק למשולש בורקס, עם מילוי תפוח"א בפנים
 
חיממתי תנור ל200 מעלות כמו שכתוב באריזה של זוגלובג
 
אחרי כ10-11 דקות הוצאתי את התבנית, וראיתי את מה שצילמתי לכם
הבורקס די נשרף, וכלו ונהיה קראנצ'י בצורה מוגזמת, ממש דיקט
 
השאלה היא איפה היתה הטעות שלי?
האם החום היה גבוה מדיי או שהיתי צריך להשים את זה לפחות זמן?
שמתי כמובן ביצה מלמעלה ושומשום
מתכונים >>
לצפיה ב-'לדעתי ענין של חום גבוה מדי'
לדעתי ענין של חום גבוה מדי
22/09/2017 | 00:33
96
או שה-200 מעלות בתנור שלך הם יותר לכיוון 250 מעלות, או שפיזור החום לא אופטמלי במקום שהנחת בו את התבנית, או שהבורקס היה קרוב מדי לגוף החימום.
אם המיקום הוא במרכז התנור, הייתי מציע לך לנסות את אותו מתכון כשהתנור שלך מכוון ל-170-180 מעלות ולנסות שוב.
בהצלחה
מתכונים >>

הודעות אחרונות

15:08 | 18.10.17 אורחים בפורום
09:24 | 17.10.17 oritta17
14:24 | 15.10.17 עמרי השמן
22:46 | 14.10.17 lseugy
20:31 | 13.10.17 avico2591
00:01 | 11.10.17 Maldini Girl
13:29 | 10.10.17 עמרי השמן
17:11 | 07.10.17 אורחים בפורום
10:35 | 07.10.17 roni33333

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ