מתכון פסטה פרפלה ברוטב פסטו

bnbn101

New member
מתכון פסטה פרפלה ברוטב פסטו

מתכון פסטה פרפלה ברוטב פסטו
מצרכים
1 חבילה פסטה פרפלה (פרפרים)
150 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
100 גרם גבינת פקורינו מגוררת
1 כוס בזיליקום טרי
1 שן שום
1/2 כוס שמן זית
80 גרם צנוברים
מעט מלח
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
ההכנה-
מבשלים את הפסטה על פי ההוראות עד לדרגת אל-דנטה.
למעבד מזון מוסיפים- 150 גר' גבינת פרמזן, גבינת פקורינו, בזיליקום טרי, שום, מלח ו חצי מכמות הצנוברים ומפעילים.
מוסיפים בהדרגה את שמן הזית תוך ערבוב כל החומרים יחד עד לקבלת משחה.
מטגנים את שאר הצנוברים בכפית שמן זית עד להזהבה.
מוזגים את הפסטו מעל הפסטה ומערבבים .
מוסיפים כוס גבינת פרמז'ן ומערבבים היטב.
מפזרים מלמעלה צנוברים קלויים . ניתן להגיש בתוספת עגבניות שרי חצויות.
להגיש חם או קר.
לפרטים נוספים ופירוט מלא באתר של הסדנאות בישול שלי.
בתאבון,
לימור


[URL]https://almacooking.co/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%a4%d7%a8%d7%a4%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%95/[/URL]

 
למעלה