Mango Chutney

milch

New member
Mango Chutney

בסיר לפני בישול



 

milch

New member
Mango Chutney

אחרי שעה וחצי של בישול איטי.
1.5 ק"ג מנגו נטו + תוספות ותבלינים, הניבו 3 צנצנות של 400 סמ"ק של טעם גן עדן.

 

milch

New member
מתכון

(Makes 4+ cups)

Ingredients:
6 (2-2½) cups mango (stoned, peeled, chopped) (1 cup = 200 gr)
3 (½) cups vinegar
2 cups (120 gr) brown sugar
1 (⅓ cup) onion (chopped)
1 (⅓) cup raisins
1 (frozen cube) tablespoon ginger (grated)
1 (1 big clove) tablespoon garlic (grated)
1 (⅓) red bell pepper (chopped)
1 (⅓) teaspoon cayenne
1 (⅓) red chili (chopped)
6 (2) cardamom pods (crushed and ground)
1/2 (1/6) teaspoon ground turmeric
1/2 (1/6) teaspoon ground cloves
1/4 (1/12) teaspoon ground cinnamon
1 (⅓) teaspoon mustard seeds

Directions:
1. Place everything in a large pot and boil until it thickens, about 30-60 minutes.
2. Pour into sterilized jars and seal.
 
שאלה המנגו ירק עד.כלומר

שלום לך
האם המנגו ירוק ירוק וחזק כאבן
מאיר כרמיאל
 
למעלה