תודה רבה
לצערי
אין לנו כותש שום... נשבר חח
האם אפשר לקצוץ את השום דק בסכין או במסננת?
מה היא כמות המים המומלצת? ואיך מוסיפים אותה?
השותפה בדירה שעזבה היתה מכינה טחינה מדהימה אבל לא לימדה אותנו את המתכון, וכשרצינו ללמוד היא הסתבכה בכוונה או שהיא היתה מבולבלת ולא יכולנו ללמוד ממנה כלום...
אני מעדיפה להתחיל עם טחינה לבנה חח
אין לנו כותש שום... נשבר חח
האם אפשר לקצוץ את השום דק בסכין או במסננת?
מה היא כמות המים המומלצת? ואיך מוסיפים אותה?
השותפה בדירה שעזבה היתה מכינה טחינה מדהימה אבל לא לימדה אותנו את המתכון, וכשרצינו ללמוד היא הסתבכה בכוונה או שהיא היתה מבולבלת ולא יכולנו ללמוד ממנה כלום...
אני מעדיפה להתחיל עם טחינה לבנה חח