האם סופי שבוע קיצים מבבשלים יותר קל?

ady18

Well-known member
אצלנו עוברים לקל והרבה פחות כבד ובלי אפיה כמעט

 

Maldini Girl

New member
ככלל, אצלינו לא

מצד אחד, אנחנו לא משפחה שמכינה לסופי שבוע תבשילים כמו חמין או מרקים עשירים במיוחד.
מצד שני התפריט שלנו מאד קבוע וכמעט תמיד כולל מרק עוף, אורז לבן ועוף בתנור בתוספת של ירקות (פשטידה/ סלטים/ ירק חם)
 
בלי מרקים בקיץ

שלום
למרות שמסעדות אני שמח לאכול מרק:
במסעדת פינגווין: מרק גולש. מלבד לפני שבוע שהיה עם טעם לוואי והחזרתי את המנה.
במסעדת גלידה יונק: מרק צ'ורבה רומני.
חוצמזה, עיקר השוני בקיץ זה הפירות.
לגבי הבישול, פחות או יותר אותם מתכונים: עוף, מוסקה, כרוב ממולא, צ'ילי קון קרנה, דג סלמון, שעועית עם רוטב עגבניות, ברוקולי מאודה ומוקרם, תפ"א בתנור...
 

oritta17

New member
קשה בחום לאכול כבד, ולכן אצלינו הדגש על דגים ויותר סלטים.

 

חנהפ

Active member
הבית ממוזג ולכן החום פחות משפיע

אנחנו מעדיפים ארוחה קלה יותר בשישי פשוט מכיוון שהארוחה יוצאת מאוחר למדיי.
בדר"כ דגים יחליפו את הבשר, 3 מנות במקום 4
 
למעלה