שוק אווז

avico2591

New member
שוק אווז

מה יכול טעים ולעיס בבישול חזה אווז או שוק אווז?
חזה אווז - פחות התחברתי לטעם .
 

Maldini Girl

New member
האמת ששנים לא אכלתי שוק אווז

אבל זה זכור לי כמעדן.
אבל חזה אווז? מבחינתי זה אחד החטאים. זה כל כך טעים, ומאד משמין ויקר כך שאני נמנעת מלאכול ואוכלת לכל היותר פעמיים-שלוש בשנה אם לא פחות. אבל חזה אווז זה מושלם בעייני.
בנוגע למתכון, אין לי איזו בשורה. בעייני בגלל שזה נתח כ"כ טוב אני חורצת לו את השומן למעלה וצולה על מחבת (או על האש אם עושים מנגל). רק אחרי שמורידה מהמנגל מוסיפה מלח ופלפל.



 

avico2591

New member
בנוגע למשמין גלידהיותר משמינה

וכל עוד בחורה לא שמנה בהשמנה קיצונית שתאכל
ויש כתבות שקראתי ששומן רווי זה לא האויב - אלא סוכרים ופחממות מעובדות
אבל לשיקולך.
 

Maldini Girl

New member
לא הבנתי, איך הגענו לזה שאתה מרכיב לי תפריט דיאטה?

לא שזה משנה ולא שזה קשור לפוסט- אני לא אוכלת גלידה. לא אוהבת. בחיי. לא כזו מהסופר ולא כזו מגלידריות מצוינות.
זה לא צריך לבוא אחד אל מול השני אלא ביחד. כשמשהו לא משמין ויקר מורידים במינונים שלו. זה נכון גם לגבי אנשים רזים. לפחות כדאי שיהיה.
 

avico2591

New member
לא יודע מה עשו מזה משמין אבל זה לא כזה משמין

זה סתם מיתוס, במקרה הזה על האווז.
וכל דבר יכול להיות משמין השאלה בכמות שכל אחד אוכל ובחילוף חומרים שלו
 

avico2591

New member
לי החזה אווז עלה 85 שקלים

המעושן יותר, ושייטל לדעתי שווה יותר וגם יקר יותר.
 
אל תהייה בשוק....

חזה אווז הוא מעדן ועל כך אין וויכוח אלא אם מישהו בפירוש לא אוהב. צלוי במידה הנכונה ומתובל כראוי זה אכן דליקטס.
במדינות שבהן צריכת אווזים היא דבר נפוץ ומקובל לא מוכרים בד"כ שוקי אווז בנפרד. שוקיים מיועדים בד"כ לעיבוד לשם הכנת קונפי ו/או CASSOULET או במידה פחותה להכנת RILLETTES. למטבח הביתי מוכרים בד"כ אווזים שלמים שאותם מכינים כמו תרנגול הודו ממולא או ברווז בתפוזים וכיו" מעדנים.
כמובן שאפשר להכין מעדנים מכל דבר. אם אתה טבח מוכשר ויצירתי אז תזכה אפילו בפרס דווקא משום שהכנת מעדן יוצא דופן...
 

yair_bar

New member
מנהל
אין שום בעיה להמליץ על מנה במסעדה

וגם לא לכתוב ביקורת מסעדות אם אתה רוצה.
&nbsp
הכל בסדר - שבוע טוב
 
למעלה