גם סבתי ההונגריה היתה מכינה מרק דובדבנים קר
ומגישה אותו בתחילת הארוחה.
גם לנו זה היה מוזר ולגמרי קינוחי, אז בשלב כלשהו, כשהיינו רואים את הקערה עם המרק הזה, היינו אוספים את קערות המרק מהשולחן ומניחים בצד, ומחזירים את הקערה למקרר, שתחכה לסוף הארוחה, כי בתור קינוח זה אחלה. בהתחלה היא היתה מוחה, אח"כ הבינה שאין מה לעשות, מרק דובדבנים זה קינוח בשבילנו.
ומגישה אותו בתחילת הארוחה.
גם לנו זה היה מוזר ולגמרי קינוחי, אז בשלב כלשהו, כשהיינו רואים את הקערה עם המרק הזה, היינו אוספים את קערות המרק מהשולחן ומניחים בצד, ומחזירים את הקערה למקרר, שתחכה לסוף הארוחה, כי בתור קינוח זה אחלה. בהתחלה היא היתה מוחה, אח"כ הבינה שאין מה לעשות, מרק דובדבנים זה קינוח בשבילנו.