Coq Au Vin

Coq Au Vin

שלום
האם יש למישהו מתכון מנצח או טיפ טוב למתכון של עוף ביין: Coq Au Vin?
תודה מראש למשיבים
 

חנהפ

Active member
עשיתי אהבתי ניצחתי


[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/search?[/URL]
q=%D7%A7%D7%95%D7%A7+%D7%90%D7%95

רכיבים:
8 כרעיים מחולקות לשוק וירך
2 גזר
2 בצלים קצוצים
4-5 גבעולי סלרי
1 שורש פטרוזיליה
6 שיני שום קצוצות
בוקה גרני: צרור גבעולי פטרוזיליה,3 עלי דפנה,חצי כפית טימין יבש
1 בקבוק יין אדום חצי יבש
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים שמן ומזהיבים את הבצלים הקצוצים
מוסיפים את שאר הירקות כשהם קצוצים או פרוסים דק

מאדים כ- 15 דקות
מוסיפים את התיבול, מניחים את פיסות העוף מסביב בשכבה אחת

יוצקים את היין
מבשלים כשעתיים, תוך הפיכת נתחי העוף

אחרי כשעה כדאי להסיר את מכסה הסיר בחלקו כדי שהרוטב יצטמצם מעט.
 
למעלה