קבב

avico2591

New member
קבב

מה דעתכם על המתכון


<p>1 ק"ג בשר מספר 2</p> <p>300 גרם שומן בקר</p> <p>100 גרם שומן כבש</p> <p>60 גרם שום כתוש</p> <p>1/4 כוס ציר עוף</p> <p>קורט מלח</p> <p>קורט פלפל שחור</p> <p>400 גרם בצל קצוץ</p> <p>חצי ראש פטרוזיליה קצוצה</p> <p> </p> <p><font><i>על קילו בשר</i></font></p> <p><font><i>40% שומן מה דעתכם לעל האש? אפשר להסתפק ב-30%?</i></font></p> <p><font><i>מה דעתכם או לערבב עם אווז ובקר - שיהיה מעודן יותר.</i></font></p>
 
למעלה