ניסיתי לעשות אנטיפסטי מברוקולי וזה יצא רטוב

ניסיתי לעשות אנטיפסטי מברוקולי וזה יצא רטוב

לא בטוחה למה בדיוק זה קרה. השתמשתי בברוקולי של סנפרוסט שהיה קפוא ושמתי בסיר עם מים קרים כדי שהקרח ינמס. שפכתי את המים בסיר ושמתי בתנור וזה יצא חם ורטוב:/
 

חנהפ

Active member
זה יצא רטוב...

הפתרון לא לצופף וגם לרסס בשמן, קצת פרורי לחם להוסיף לקריספיות ואז הקצוות יתייבשו אבל כל השאר לא
 

TCHM

New member
אין דרך להכין אנטיפסטי ירקות קפואים

ירקות כמו ברוקולי מתרככים כבר בהפשרה וזאת לא
המטרה בהכנת אנטיפסטי, הירקות צריכים להשאר
פריכים וקלויים קלות.
ירקות מהקפאה לא טובה שמצופים בשכבת קרח
עבה אינם ראויים לשום שימוש, אלו ירקות "מתים".
 
תודה לעונים


 
למעלה