חטיפי אסאדו

avico2591

New member
חטיפי אסאדו

מישהו מכם אכל את זה בבישול קצר ונהנה יכול לתת חוות דעת
איך זה אסאדו דק - שבמקר הוא בישול ארוך ופתאום הוא בישול קצר נהיה
?
קצת עושה לי "רתיעה" אסאדו בבישול קצר
 

TCHM

New member
רתיעה ממה ?

אלו נתחי אסאדו שנצלו בצלייה ארוכה ומוכנים
לאכילה ורק נפרסו דק לחימום מהיר במחבת
בתיבול לפי הטעם.
מוצר מצוין.
 

Maldini Girl

New member
האמת שיצא לי להיתקל בזה לאחרונה במסעדה

הם פורסים את האסאדו דק מאד וצולים אותו על הגריל וזה יוצא ממש ממש להיט.
אבא שלי קנה מהם את הבשר ועשה אצלו ויצא מהמם גם כן.
מכיוון שהבשר חתוך מאד דק הוא לא נא ובאמת יוצא כמו חטיפים.
 

avico2591

New member
השאלה כמה רך זה ביחס לאנטריקוט מיושן

אחרי ההכנה?
ואם במקרה "ברח" לך חצי דקה , תאכל סוליה?
 

Maldini Girl

New member
אני לא מוצאת נקודת השוואה לאנטריקוט

כלומר, ברור לי מקור ההשוואה. אבל זה פשוט לא אותו דבר.
אנטריקוט בדר"כ לא פורסים כ"כ דק
אם תפרוס אנטריקוט מאד מאד מאד דק ואז תצלה אותו יותר מידי- אז כן. הוא יהיה סולייה. זה נכון להרבה בשרים.
זה מצריך גם איזושהי יכולת גריל/ צלייה נכונה- שוב- באופן דומה לכל הבשרים.
&nbsp
בנוגע לרך, קצת קשה לי לתאר את זה.
זה לא רך כ"כ, כי שוב- זה מאד מאד דק. אבל אני מניחה שאם הבשר טוב ומיושן כמו שצריך- הוא לא קשה ללעיסה אם זו הייתה הכוונה שלך.
&nbsp
בכל הפעמים שאכלתי את חטיפי האסאדו (פעם אחרונה הייתה לפני שבוע והיה מושלם) הם היו עשויים מאד (wd) שזה כמובן הגיוני לבשר כל כך דק, והיה להם גם טעם מעט חרוך מהגריל והם היו מהממים.
 

avico2591

New member
עשית אותי רעבה יא חוצפנית


חחח
כלומר הבנתי שזה נישנוש בטעם מגניב, השאלה היא האם קילו חטיף כזה - יכול להוות מנה קטנה ל-2 אנשים -
אני יודע ששפונדרה במקור הוא נתח לבישול מאוד ארך לכן לא מבין מה יוצא עם זה שזה פרוש דק ולא נהיה צמיגי.
 

Maldini Girl

New member
אז תנסה ותגלה

האם זו יכולה להיות מנה לשני אנשים? זה חצי קילו בשר בסופו של דבר... אז נשמע לי שכן
מקסימום להוסיף סלט או צ'יפס או משהו כזה
 

avico2591

New member
אמרתי לקצב שלי על הקטע הזה ,צחק

:) כל אחד ודעתו הוא
והוא מוכר שפונדרה
 
למעלה