פירות יער קפואים

jen711

New member
פירות יער קפואים

אתם יודעים כמה זמן אפשר להחזיק פירות יער מופשרים במקרר?
בשימוש באפיה, איך אתם נפטרים מכמה שיותר מיים/נוזלים שנשארים מההקפאה?
חוץ מלהשאיר את הפירות יער על מסננת לכמה שעות, יש טריק אחר?
 

TCHM

New member
ככה...

ראשית צריך להבין שהקפאה דינה כבישול קל, מה שאומר
שהפשרה מלאה תניב פרי סמרטוטי שיאבד חלק ממיץ
הפרי.
את המים העודפים מסלקים בהנחת הפירות על כמה שכבות
נייר מגבת במקרר ורק עד שהקרח נמס, מטלטלים מעט לספיגת
יתרת המים ומשתמשים גם אם הפירות עדיין קפואים.
לא להפשיר בשום מקרה במיקרוגל אפילו אם מכינים מחית
אגב, אין כל בעיה להשתמש בפירות יער ללא הפשרה כלל
ולכל מטרה.
לפירות יער מופשרים חיי מדף במקרר של מספר שעות
תלוי בפרי.
 

jen711

New member
תודה, זה לא יפגע באפיה אם זה עדיין קפוא?

אני רוצה להכין כמו בתמונה

 

TCHM

New member
ממש לא.

למרות שאלו שבתמונה הן אוכמניות טריות.
 
למעלה