שאלה חשובה

nik19864

New member
שאלה חשובה

יש לי קילו בקר טחון, אותו אני מעוניין לערבב עם שומן כבש.
כמה גרם שומן כבש אני צריך על כל 100 גרם ?
מהי הפרופורציה הנכונה ?
 

Maldini Girl

New member
מה אמור לצאת מהתערובת בסופו של דבר?

אני חושבת, ואולי יתקנו אותי פה, שלקבב/ קציצות אין ממש "כמות נכונה". אם מתכוונים לעשות נקנקיות- אז נראה לי שזה יותר קריטי.
 

nik19864

New member
קבבים

אבל אני רוצה אותם כמה שיותר עסיסיים.
אז מהי הפרופורציה הנכונה ?
 

TCHM

New member
זה תלוי....

בכמות השומן בבשר הבקר - אם זה בשר שמן
מספיק 15% תוספת שומן כבש.
אם זה בשר רזה 20%-25% שומן כבש.
בכל מקרה זה ענין של טעם אבל לא כדאי להגזים
בתוספת השומן.
 

חיהק

New member
בשר טחון / שומן

נכון
לקבבים מאוד מומלץ בשר קצת יותר שמן, מכיוון שכך הם יצאו עסיסיות
 

avico2591

New member
לשפונדרה ושייטל להמבורגר -

הוספתי 20% שומן בוקס
כבד בשבילך?!

80% שפונדרה עם ו20% שייטל
 

avico2591

New member
הכבש מחירו יקר השומן, אם אתה רוצה משו טעים ועדין

תקנה שומן אווז גם 500 גרם תשמור במקפיא את הכמות שתהיה לך חירום בבית
בלי השומן- תרגיש בשר יותר דחוס ופחות עסיסי.
 
למעלה