תחליף לשומן אווז \ עוף בכבד קצוץ

alphac

New member
תחליף לשומן אווז \ עוף בכבד קצוץ

בכל המתכונים של כבד קצוץ שראיתי משתמשים בשומן מן החי (אווז או עוף ממה שראיתי).
אין לי את המצרך הזה, ותהיתי מה יכול להוות תחליף ראוי?
תודה.
 

yair_bar

New member
מנהל
אתה יכול להשתמש בשמן צמחי

עדיף לטגן בו קודם המון בצל על להבה בינונית-נמוכה עד שהבצל מזהיב והופך מתוק. לטחון את הבצל בכבד הקצוץ ולהוסיף מהשמן של הטיגון.
&nbsp
לכבד קצוץ אני משתמש בשמן תירס או חמניות
 
אם אין בעיית כשרות אז...

...חמאה תעשה את העבודה ואף תשפר את הטעם ברמות. השומן המתאים ביותר הוא השומן של ה"חייה המוקצה מחמת מיאוס" אבל...
 

avico2591

New member
אם אין לך לקצב טוב, תבקש ממנו שומן אווז,

ותוסיף
יעלה לך כמה שקלים - עשרות שקלים תלוי כמה תקנה.
 

alphac

New member
מה דעתכם על המתכון הבא?

[URL]http://food.walla.co.il/item/2954462[/URL]

האם אתם מתבלים את כבד העוף בתבלינים אחרים פרט לפלפל ומלח?
קצת מוזר לי שלא מוסיפים כורכום \ כמון או תבלינים מקובלים אחרים בטיגון של כבד עוף.
 
מה בדיוק "מוזר לך"?

למה אתה בדיוק קורא "תבלינים מקובלים"?
כבד קצוץ או CHOPPED LIVER או GEHAKTE LEBER או איך שלא תקרא לזה הוא מאכל אירופאי במקורו. אתה יכול להוסיף גם ראס אל חנות אם מתחשק לך או אפילו קארי תאילנדי.
או שמא כל כוונתך היתה לפרסם את הפורום הנדון?
 
למעלה