עלי גפן ממולאים אורז

חיהק

New member
עלי גפן

מנסיון אישי של הרבה מאוד שנים מכינה עלי גפן - בדרך זו: מגלגלת עלי גפן גם עם בשר ואורז וגם עלי גפן עם אורז בלבד , וכן מקפיאה אותם במנות מסודרות בקופסא ( בערך 20-30 יחי' לקופסא ) לא מבושלים בהחלט שורד מצויין הקפאה. וכשצריך מוציאה מהקפאה לפי הכמות הנדרשת ומבשלת. ( כמובן מפרידה בין עלי הגפן השונים בזמן החלוקה להקפאה ) .
&nbsp
אל חשש מהקפאה יוצא נהדר . בהצלחה
 
מצטרפת לkoki אפשר, לא רצוי

מסיבות של אילוצים עושה זאת מדי פעם אבל האורז המבושל אחרי הקפאה, לא דומה לאורז מבושל שלא עבר הקפאה.
את השיטה של למלא ולהקפיא לפני הבישול לא ניסיתי. שווה נסיון יתכן וכך זה עובד, אבל אני מניחה שהבשר עובר טיגון לפני.
 

roniel405

New member
תודה לאם החיטה ול-koki

מכיוון שהם כבר מבושלים- לא אקפיא
 
אחרי שעובדים ככ קשה עליהם חבל להרוס את הטעם - חג שמח :0

 

חיהק

New member
עלי גפן

אם עלי הגפן כבר עברו תהליך בישול אז לא להקפיא
&nbsp
כפי שציינתי לעיל מקפיאה לא מבושל , גם אם בשר וגם אם אורז ולגבי הבשר לא מעבירה אותו טיגון, בשר מעורב טרי עם אורז ותיבול כמובן כל אחד וטעמו האישי
&nbsp
בהצלחה
 
למעלה