הכנתי כרוב ממולא

הכנתי כרוב ממולא

שלום
בשל המנעות מפחמימות, לא שמתי אורז. אז הכנתי רגו בשר נטו עם עגבניות:
2 ק"ג בשק טחון, מטוגן בשמן עם 2 בצלים קצוצים דק, עד השחמה.
הוספת רסק עגבניות 1 של טל, קופסת עגבניות PULPA של MUTTI, ראש שום קצוץ, פפריקה אדומה, מלח, פלפל וכוס יין אדום יבש.

בישלתי קלות במים 2 ראשי כרוב כאשר הליבה בצורת חרוט הוצאה.
אחרי 20 דקות במים רותחים, הוצאתי לקירור וקילפתי את העלים החיצוניים.

טיגנתי בצל קצוץ דק עד להזהבה עם מלח בשמן קנולה. הוספתי את מה שנשאר מהכרוב, קצוף לרצועות דקות וקצת מהנוזל שבו בושל.
פפריקה מתוקה וקופסת כרוב חמוץ עם הנוזל.
מעל שפכתי תוכן של 250 גר' קבנוס פרוס דק ומטוגן, עם השמן שהפריש.
מעל שפכתי 150 גר' ביקון חתוך לרצועות דקות ומטוגן, עם השמן שהפריש.
מעל השלמתי נוזל מהכרוב, עד לגובה חומרי הגלם.

מעל הנחתי עלי כרוב מגולגלים במילוי הרגו בשר - 3 שכבות בסיר 10L.
שמתי לשעה וחצי על אש קטנה ומכוסה.

יצא מעולה.

מישום מה הקבנוס בארץ לא מוסיף הרבה טעם. הביקון נתן לו תוספת ראויה.
הפפריקה וההרגו הוסיפו צבע אדמדם ויפה.
 

raya

Well-known member
*10 נקרא מעולה. ואכן לקבנוס אין טעם לאחרונה.
 
למעלה