שאלה לגבי אנטיפסטי
הכנתי אנטיפסטי של קוביות חצילים, רצועות פלפל אדום, פלחי עגבניות, ברוקולי וכרובית, עם רוטב שהוכן במעבד מזון וכלל חצי כוס שמן, בצל גדול קצוץ, שלושה שיני שום, כפית סילאן, כפית מלח, וחצי כפית של פלפל שחור, כורכום, כמון, והן של מספר תערובות תבלינים שהיו לי.
לאחר ערבוב בקערה, שמתי בתבנית אפיה, עטפתי בניר אלומיניום, והכנסתי לתנור לחצי שעה.
הירקות יצאו מצוין מבחינת הקריספיות שלהם, אולם הטעם היה לא מספיק מורגש ודי חיוור, במיוחד העגבניות.
תהיתי איך ניתן לשפר את הטעם של האנטיפסטי.
תודה רבה.
הכנתי אנטיפסטי של קוביות חצילים, רצועות פלפל אדום, פלחי עגבניות, ברוקולי וכרובית, עם רוטב שהוכן במעבד מזון וכלל חצי כוס שמן, בצל גדול קצוץ, שלושה שיני שום, כפית סילאן, כפית מלח, וחצי כפית של פלפל שחור, כורכום, כמון, והן של מספר תערובות תבלינים שהיו לי.
לאחר ערבוב בקערה, שמתי בתבנית אפיה, עטפתי בניר אלומיניום, והכנסתי לתנור לחצי שעה.
הירקות יצאו מצוין מבחינת הקריספיות שלהם, אולם הטעם היה לא מספיק מורגש ודי חיוור, במיוחד העגבניות.
תהיתי איך ניתן לשפר את הטעם של האנטיפסטי.
תודה רבה.