הכנת תפוחי עץ מראש

ktr7272

New member
הכנת תפוחי עץ מראש

אני צריכה להכין עוגת תפוחים מחר בבוקר, אבל יעמוד לרשותי רק זמן קצר ביותר.
האם ניתן - כדי לחסוך זמן בבוקר - לקלוף את התפוחים ולחלק אותם לשמיניות הערב ללא שייפגמו?
 
כן....

תניחי את הפלחים בקערה וכסי אותם במים,
תוסיפי 2-3 כפות מיץ לימון ותערבבי, כסי את הקערה
ותניחי על השייש עד להכנה למחרת.
לפני ההכנה סנני היטב מהמים ותשתמשי.
 

ktr7272

New member
תודה רבה


 

oritta17

New member
השרייה במיץ-לימון,רעיון מעולה !

אני הכנתי עוגת תפוחים טעימה ומהירה:
זמן ההכנה -10 דקות.
זמן אפיה 40 -45 דקות.
&nbsp
המצרכים הדרושים:
4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות ,(רצוי זן -"דלישס")
כוס אחת סוכר-חום.
4 ביצים
כוס שמן -קנולה
כפית קינמון .
2 כוסות קמח -תופח.
5 כפות אגוזי-מלך,(לקצוץ -גס.)
5 כפות צימוקים
ההכנה:
לערבב בקערה את קוביות התפוחים עם הסוכר החום,
בקערה נפרדת לבלול את הביצים והסוכר,
להוסיף את כול שאר המצרכים,ואת קוביות התפוחים,ולערבב.
לצקת לתבנית ,ולאפות בחום בינוני (180 מעלות.)
זמן אפיה בערך 45 דקות .
לאחר 40 דקות כדאי לבדוק בנעיצת קיסם במרכז ההעוגה ,שיוצא נקי בפירורי-בצק.
&nbsp
מאוד קלה להכנה ,עסיסית וטעימה.
 
למעלה