ריבה, קונפיטורה, מעדן

jen711

New member
ריבה, קונפיטורה, מעדן

אני יודעת שריבה עושים עם הרבה סוכר, בקונפיטורה אמור להיות פחות סופר ומעדן אמור להיות 100% פרי.
איך מכינים מעדן?
 

פוקסי99

New member
הפשוט ביותר וללא בישול

אני רוכש שזיפים מיובשים מגולענים מכניס למעבד מזון עד קבלת מרקם משחתי. נוח למריחה על לחם.וגם טעים מאד.גם חמוציות ללא סוכר מעולים בשיטה הזאת. לעיתים מוסיף מעט ג'נג'ר .
 
ללא סוכר

שלום
גאה ערץ פחמימות בפירות מיובשים: מ-70% ומעלה.
גם בפירות היבשים וגם בריבה, הסוכר הוא החומר המשמר.
הדבר היחיד שנכון, שלא מוסיפים עוד סוכר לפירות יבשים שנתחנו.
 

jen711

New member
לא כל כך הבנתי

אתה אומר שאת המעדן מכינים מפירות מיובשים שיובשו עם סוכר, ולא מוסיפים סוכר נוסף?
 

פוקסי99

New member
פרות מיובשים

ברוב המקרים הפרות המיובשים הם ללא תוספת סוכר. אבל בתהליך היבוש נפח הפרי קטן אבל כמות הסוכר נשארת כמו בפרי טרי. כאשר אני רוכש חמוציות אני מבקש חמוציות ללא תוספת סוכר.
 
למעלה