קנידלך ללא ביצה?
מהתערובת המוכנה להכנת קינדלך, זה אפשרי או שיתפרקו?
ניסינו לערבב את האבקה בעדינות עם כמות קטנה מאד של מים ליצירת "בצק", לשים במקרר להתייצבות וליצור כדורים. זה התבשל יפה אבל הרוב התפרק בהעברה לצלחת, ברור שחסר משהו ש"יקשור" את המרכיבים ..
מה מומלץ שלא עשיר בשומן ויעבור הקפאה?
מהתערובת המוכנה להכנת קינדלך, זה אפשרי או שיתפרקו?
ניסינו לערבב את האבקה בעדינות עם כמות קטנה מאד של מים ליצירת "בצק", לשים במקרר להתייצבות וליצור כדורים. זה התבשל יפה אבל הרוב התפרק בהעברה לצלחת, ברור שחסר משהו ש"יקשור" את המרכיבים ..
מה מומלץ שלא עשיר בשומן ויעבור הקפאה?