קנידלך ללא ביצה?

נטעליג

New member
קנידלך ללא ביצה?

מהתערובת המוכנה להכנת קינדלך, זה אפשרי או שיתפרקו?
ניסינו לערבב את האבקה בעדינות עם כמות קטנה מאד של מים ליצירת "בצק", לשים במקרר להתייצבות וליצור כדורים. זה התבשל יפה אבל הרוב התפרק בהעברה לצלחת, ברור שחסר משהו ש"יקשור" את המרכיבים ..
מה מומלץ שלא עשיר בשומן ויעבור הקפאה?

 

shronyor35

New member
אפשר להחליף את הביצה ב-שמן ,אבל זה עניין של העדפה.

המרה לשמן תוסיף הרבה יותר קלוריות .
 
ראיתי בקבוצות הטבעוניות בפייסבוק כל מיני מתכונים...

אני חושבת שיש מתכון של אורי שביט בבלוג שלה...טבעוניות נהנות יותר או משהו כזה...
 

נטעליג

New member
תודה על ההשקעה רוזי
קמח תפ"א נראה מעניין, אנסה לבדוק

מה המרכיבים של התערובת המוכנה, נראה לי שכבר מכילה שומנים..
 
למעלה