גנאש כמלית לרוגלך..?

adi4adi

New member
גנאש כמלית לרוגלך..?

האם זה רעיון טוב?

אני רוצה להכין רוגלך עם קרם שוקולד קצת יותר טעים מנוטלה... או ממרח שוקולד פשוט.

האם גנאש יחזיק מעמד באפיה? ואם לא, האם יש משהו שניתן לעשות כדי שכן יחזיק?
או אם יש רעיון אחר למילוי בטעם דומה לשל גנאש?

תודה!!
 
גנאש רגיל לא יחזיק מעמד ברוגלאך...

הגנאש ימס בדקה הראשונה באפיה ותקבלי שלולית גנאש מומס. הגנאש
הרגיל מתאים למילוי מאפים סגורים
אבל לא כשהוא גלוי.
ניתן לחזק את הגנאש עם חלמונים
או חומר מעבה אחר.
ניתן למלא רוגלאך בפאדג' שוקולד רך
שזה לא גנאש אבל טעים לא פחות.
 
למעלה