בשר יבש

avico2591

New member
בשר יבש

מה אתם עושים אם אתה נתקעים עם נגלה של בשר יחסית בישה שאתם צריכים לחזק אותה כדי לעשות המבורגר משובח ואין לכם שומן
שמים שמן [לא זית] מספר כפות או הולכים לקצב קונים את השומן.


נניח 10% שומן לא מספיק לי לעשות אפילו קבב משובח לכן צריך לחזק את התערובת.
מעדיף שומן אווז על כבש.
לכן, אם אני מחזק אז בבקר או באווז.
 

avico2591

New member
אני באתי לשאול,

רציתי להבין - מה אתם עושים במקרה שהבשר לא מספיק שמן
ושמן זית לא נותן את הטעם של השומן של הבשר,
כמובן.
 

shronyor35

New member
שמעתי שיש אנשים ששומרים במקרר שומן -אווז.

שעושה את העבודה,הוא מחזיק בקירור תקופה ארוכה.
בכול מקרה,המומחים בתחום הבשר, בודאי יענו לך בהמשך.(כשיכנסו לפורום.)
 
למעלה