ההמבורגר האולטימטיבי בבורגר סלון (ביג ק. אתא)

ההמבורגר האולטימטיבי בבורגר סלון (ביג ק. אתא)

שלום
בהמשך לסקר איפה אכלתם את ההמבורגר הכי טוב, הנה כמה תובנות ומידע כללי:
1. הרשת מכינה באיטליז צמוד ופתוח למראה את הבשר. בשר טרי נטחן ומכינים ממנו קציצות עגולות שנשקלות (220 גק' או 160 גר') ואח"כ משוטחות ע"י מתקן (ראה תמונה).
2. המקום גם מכין את הלחמניות. טריות לחמניה חשובה לתוצאה הסופית.
3. על האש.
לנושא יש כמה אסקולות. אחת אומרת שעל הפלנצה, השומנים הניגרים לא הולכים לאיבוד כמו על האש, והקציצה מטגנת בתוכם. (במיוחד עם הכלי (X2) שבצד שנראה כמו פעמון שטוח וידית) מצד שני אין תחליף לבשר על האש !
הפתרון: הקציצה עוברת בשניהם. קודם על הפלנצה מימין, לטיגון ראשוני ואח"כ עוברת לגריל פחמים. יותר עסיסי ופחות שומן נשרף ויוצר להבות שחורכות את הבשר.
4. ההמבורגר מוגש ללא רטבים, רק עם הלחמניה והירק: חסה, בצל, עגבניה ומלפפון חמוץ. הרטבים על השולחן: מיונז, חרדל, קטשופ, רוטב BBQ וטבסקו.
5. הרשת מתמחה בהכנסת הגבינה אל תוך הקציצה ולא על. יש גם ללא גבינה.
בתיאבון.
6. הם הכניסו שינוי גם בצ'יפס. לצ'יפס צורת סירה והם רכים במיוחד. בטעם - ללא הבדל. חידוש.
בתיאבון ותהנו



 
למעלה