עגבניות לרוטב

jen711

New member
עגבניות לרוטב

זה משנה באיזה עגבניות(גדולות/בינוניות) אני משתמשת להכנת רוטב עגבניות(לעוף)?
אני מניחה שצריך להוריד את הקליפה בכל מקרה, נכון?
נ.ב. משהו מוזר קורה בתפוז, נסיון שלישי לפרסם הודעה...
 

Maldini Girl

New member
תשובה

אני לא חושבת שזה משנה באיזה עגבניות משתמשים. אני משתמשת לרוב בגדולות ורכות, חולטת אותם לפני כדי להוריד את הקליפה. את כמובן לא חייבת אבל בעייני הרבה יותר טעים ללא הקליפה.

בנוגע לתפוז- את מאד צודקת. נסי לבדוק אם יש לך חוסם פרסומות- לי יש וזה מה שעשה לי בעיות בפרסום הודעה.
 

shronyor35

New member
עגבניות לרוטב,,

לאחרונה בגלל אלוצים (בעיה ביד ימין),
התחלתי להשתמש בקופסאות עם עגבניות טריות,ללא קליפה ,שחתוכות לקוביות,
(להפתעתי ללא חומר משמר, וללא טעם לוואי שהיה פעם .)
לאחר חימום והוספת שן שום כתושה ,פטרוזיה קצוצה ,ותבלינים, מתקבל רוטב מעולה!
הכנתי את הרוטב לעוף ולפסטה ,וזה ממש יוצא טעים.
&nbsp
יש לציין שמעולם לא הייתי בעד עגבניות קלופות מקופסא, אבל מתברר שיש כיום ,
דרכי ייצור איכותיים בסגירת ואקום וללא חומר -משמר, והמוצר שודרג ברמה גבוהה.
 

yair_bar

New member
מנהל
לרוטב עדיף עגבניות בשלות. מומלץ להסיר קליפה

ואם יש לך כח גם את הגרעינים שבפנים ולהשאיר את ה"בשר" של העגבניות
 

חיהק

New member
עגבניות

קופסאות שימורים של חברת MUTTI האיטלקית ( גם השפים ממליצים )
&nbsp
מעולה ומוצלח מאוד
 


שלום
אפילו בתכניות אוכל על איטליה, האיטלקים משתמשים רק בעגבניות משימורים ולא טרי. הזנים הטריים מתחלפים וטעמם פחות טוב לרטבים.
העגבניות שבשימור עזות טעם וצבע ואם זה טוב לאיטלקים, זה כנראה טוב.
חשוב להזכיר, הפסאה באה לתוך הרוטב. לא להיפך...
 
למעלה