סנדוויץ' סלט ביצים

yair_bar

New member
מנהל
סנדוויץ' סלט ביצים

נושא הסנדוויצ'ים אצלי בצורה מובהקת הוא עניין של תקופות.

עכשיו אני חזק בתקופה הסלט ביצים.

מה הסנדוויץ' האהוב עליכם בימים אלה?
 
סנדוויץ

שלום
אם מדובר במוצר קנוי, אני מאוד אוהב את הקורנביף של רובן (רשת)
http://www.ruben.rest.co.il/
השני הוא ה-פילי צ'יז סטייק של מוזס
https://www.mosesrest.co.il/menu/general
רשת קנדית בשם quiznos מציאה מגוון מכובד של סנדוויצים:
http://www.quiznos.com/Menu/Food-menu.aspx
בסנדוויצים עם ההודו (Turkey Ranch Swiss) הקנדים שמים ריבה מפני שההודו יבש! אני אישית לא חובב מתוק עם בשר.
גם ה-Subway טעים. אוהב את הטונה. ללחם שלהם מכניסים תבלין (?) שנותן לו ריח וטעם יחודיים.
סנדוויץ ביתי:
אני אוהב פסטרמה הודו עם חרדל. מעל פרוסת גבינת סקנדינביה וירק (עגבניה ועלי חסה).
חביתה או ביצה עין עם גבינה צהובה וירק. על הלחם אני שם רוטב אלץ האיים.
בסנדוויץ הביתי אני אוהב לעשות בבגט (מטיב טעם) עם גבינת ברי או קממברט.
לחלקם שם חריף: פלפל חריף או רוטב סאריראצ'ה.
סנדוויץ עם רגו (בולונז) או קציצות בשר ברוטב עגבניות. על זה מתיך קצת גבינה.
סנדוויץ עם סלט עוף (חזה עוץ ומיונז עם מלפפון חמוץ (קורנישון).
גם המבורגר עונה להגדרה של סנדויץ (תוכן בין 2 פרוסות לחם או לחמניה חצויה).
כפי שנידון שבוע שעבר, זה של בורגר סלון מנצח.
 

yair_bar

New member
מנהל
הייתי אוכל הרבה ברובן בתל אביב

אבל שני הסניפים שאני מכיר נסגרו ובאמת הרבה זמן לא יצא לי.
&nbsp
אני רואה שמפורסמים קופונים מדי פעם לסניף בהרצליה פיתוח, אבל אני לא ממש מגיע לשם לצערי
 
קורנביף

שלום
יש למצוא את המנה גם במסעדות רשת אחרות כמו לנדוור או גרג קיטשן.
בגרג קיטשן הוא ממש לא מומץ. לנדוור - בינוני.
ראובן:
יש בחיפה 2 סניפים פעילים. אחד במרכז הכרמל ואחד בקרית חיים בשד' אחי אילת.
 

ornme1

New member
סנדוויץ' פילפלים אפויים עם גבינה בולגרית בבגט רוסטיק לבן.

את הפילפלים, אדומים, צהובים וכתומים, אני חותכת לרבעים, מורחת שמ"ז, קצת ממליחה ואופה עד שמתרככים. מקפידה שיהיו בשרניים. מכינה מלאי מהם לכמה ימים.
מאחר והפילפלים משומנים והגבינה שאני מעדיפה היא לא ה %5 , זה כל מה שאני מניחה בסנדוויץ'.
חוצה את הבגט, מניחה את הפלפלים, מעליהם גבינה חתוכה או מפוררת, מעליה עוד פילפלים וחצי בגט.
 
בבית אני אוהבת סנדוויץ עם חביתה, עגבניות שרי ומלפפון

או עם חמאה וגבינה צהובה...
&nbsp
פעם למוזס היה סנדוויץ מדהים של פטריות צלויות וחמאת פסטו....מדהים!
 

Maldini Girl

New member
אם מדובר בסנדוויץ' שלוקחים ללימודים/ עבודה

אז אני מאד אוהבת סנדוויץ' עם חומוס- עדשים.
אוהבת גם לחמניה עם ירקות, גבינת פטה ופסטו (גם ממרח עגבניות מיובשות הולך)
אם יש שאריות שניצל- לחמניה/ פיתה על שניצל.
&nbsp
אם להכין בבית סנדוויץ' גדול ומושקע-
אז פילי צ'יז סטייק
 

shronyor35

New member
העדיפות שלי,לחמניה וסלט -חצילים ומלפפון חמוץ, או כריך טונה.

ואם זה בפיתה,אז את הטונה מהקופסא ,מקפיצה במחבת עם בצל מטוגן קלות ,מוסיפה
קוביות פלפל, וקוביות עגבניה ,מעט רסק -עגבניות שמדולל במים,
פפריקה מתוקה , מעט פפריקה חריפה,מלח ,מעט אבקת שום,
2 כפות פטרוזליה קצוצה, ו- 1/2 כפית מיץ -לימון,הכול נספג בטונה,
ואחרי 6 -7 דקות מכבים את האש,
מצננים כמה 5 במחבת ,וממלאים בפיתה + מלפפון חמוץ.
&nbsp
 


חלה עם שוקולד בננה וביגלה מלוחים
מפעם לפעם גם תפוח שוקולד ושקדי מרק
או
חלה חמאת בוטנים שוקולד וגבינה (צהובה,מלוחה, שמנת.....)
 

נטעליג

New member
חמאת בוטנים ושוקולד. כריך מלוח-מתוק שמצאתי באנגליה:

גבינה צהובה עם פיקל, שמזכיר קצת ריבה. לדעתי לא טעים, גם לא מכירה ישראלים שאוהבים.
 

DANIAVNI

Well-known member
אני אוהב מוקפץ אסיאתי של בשר וירקות עם שמן שומשום בלחמניה

כשבבאגט שמים עגבניות פרוסות דק
ומורחים חומוס טחינה או מיונז
זה אולי קצת מעורבב אבל טעים טעים.
 

rain31

New member
אוהבת סנדביצ'ים!


הכי טעים לי סנדביץ' בבגט אך מטעמים בריאותיים משתדלת לבחור בלחם מקמח מלא לרוב.
אוהבת סנדביץ' סלט אבוקדו עם ביצה עם בצל חתוך דק-דק מלח פלפל טיפה לימון
טונה עם פלפל אדום חתוך דק, מיונז, מלפפון חמוץ חתוך דק... גם אפשר ביצה קשה
סנדביץ' עם קציצות הודו של אמא
סנדביץ' חביתה עם טחינה ביתית וסלט ירקות, בפיתה חובה!
סנדביץ' עם פסטרמה , חומוס, מלפפון חמוץ חתוך דק
אחד האהובים זה עיראקי עם פרוסות חצילים קלויים ביצה קשה וטחינה
בגזרת המתוקים כריך מלחם לבן עם נוטלה צד אחד וחמאת בוטנים צד שני
או חמאה וריבה יחד
פחות אוהבת סנדביצ'ים חלביים עם גבינות...
 

נטעליג

New member
הכי מקושקש (לא לכל יום): חציל צלוי עם פסטו או טחינה

(ניסיתי בזיליקום בטחינה, לא טעים). חוץ מטחינה מאד אוהבת חרדל-חזרת (זו לא פרסומת, יש כמה מותגים) עם פלפלים חריפים כבושים ועגבניה.
 

ybo4

New member
הסנדוויץ שלי

אם חם ואוכלים מיד - אין כמו סנדוויץ של לחמניה מקמח מלא, שהפכה לטוסט חלקי ומכילה חביתה שהוכנה עכשיו עם מעט אבוקדו ופרוסות עגבניה.
אם צריך להשמר מספר שעות ויש לי כוח להשקיע בהכנה: כריך בלקני - גבינה מלוחה טובה, פרוסות חציל וביצה קשה, אפשר להוסיף עלי חסה קשים יחסית.
או לחמניה מקמח מלא שעברה טסטוס, מרוחה בגבינת עיזים טובה (לאחרונה התמכרתי כמעט לגבינה של מחלבה קטנה כנראה בשם ,אדלה") ועליה פרוסות מלפפון לא קלוף.
גם סנדוויץ סלט ביצים נהדר, אבל קצת מלכלך לפעמים
 
למעלה