בצל כבוש ברגע

פוקסי99

New member
בצל כבוש ברגע

לחתוך בצל לרצועות דק ככל האפשר
להעביר לצנצנת
להוסיף שליש גובה מיץ לימון
שליש גובה שמן
כפית מלח
ןעןד שליש מים
לסגור את הצנצנת לנער היטב
להניח בצד ל3 שעות
לא תאמיני כמה זה טעים כתוספת לכל דבר
אני לוקח אפילו בתוך סנדוויץ השילוב של המרינדה הורג את ריח הבצל אחרי האכילה
פוקסי
 

שרי 55510

New member
מומלץ לערבב גם בסלט ביצים, יוצא מעולה !

אצלינו לא משתמשים במיונז, אלא מוסיפים לקערת הביצים הקצוצות ,
בצל קצוץ דק ,שעורבב היטב במיץ -לימון, מלח , מעט פלפל-גרוס ו-שמן זית.
ומסביב מסדרים חצאי עגבנית-שרי ,ופרוסות מלפפון חמוץ .
נפלא בכול כריך או בפיתה טרייה.
 
למעלה