לימון כבוש

פוקסי99

New member
לימון כבוש

כאשר משתמשים בלימונים קטנים (לימונקווט)
חורצים חריצים עמוקים בלימונים(אבל שלא ייתפרקו)
ניתן להשתמש גם בלימונים חתוכים לפרוסות (טוב ביותר במנדולינה)להוציא את הגרעינים
לשים בצנצנת לזרות עליהם מלח גס ולהשאיר ליומיים,
הלימונים יגירו מיץ וזה בסדר.
מערבבים בקערית את מיץ הלימון עם תבלין העמבה מלח לימון הפלפלת והשום יוצקים לצנצנת.
עם לא הגיעו הנוזלים עד מעל הלימונים להוסיף מיץ לימון לפי הצורך.
מעל מיץ הלימון רצויי להוסיף מעט שמן(למנוע מגע בין האוויר לנוזל )

להשאיר סגור 3 ימים ולהנות
פוקסי


כמויות לכל ק"ג לימונים

1/2 כף מלח
1/2 כוס לימון
1 כפית תבלין עמבה
1/3 כפית מלח לימון
1 כפית פלפת חריפה או מתוקה
5 שיני שום
2 -3 פלפלים חריפים לשים בין הלימונים.
 

DANIAVNI

Well-known member
אתה גדול גם זה עם טונה, אבל תגיד משהו

האם עושים הכל מחוץ למקרר ?

כשבחוץ קר ואין חימום בחדר
נניח שכמו עכשיו 12-16 מעלות איך זה משפיע אם בכלל

האם יש אפשרות למשהו דומה שעושים עם גזר ?
 
למעלה