תנור מקצועי או טאבון?

tradetech100

New member
תנור מקצועי או טאבון?

שלום,
רציתי לקנות טאבון ביתי ומכיוון ובבניין שאני גר בו קיים איסור על כל סוג של גז אז החלטתי לקנות במקומו (וגם חצי מחיר) תנור פיצה מקצועי תא אחד, תנור כזה שיכול להגיע לפחות ל350 מעלות.
השאלה שלי האם בתנור פיצה כמו זה שיש בפיצריות אפשר לאפות לחמים, לבשל בשר, דגים וכו??? או שזה מיועד רק לפיצה?
או שיש כמוהו שמיועד לבישולים (תנור רגיל מגיע ל250 מעלות בלבד).
למישהו יש ידע בעניין?
אשמח לעזרה...

*אם זה לא המקום לשאלה זאת אז אני מתנצל על ההפרעה.
 

רוני1955

Active member
אלו שני תחומים שונים

אני יכול להמליץ לך לקנות שני מוצרים שונים. אני מכין הרבה פיצות בבית. שבוע שעבר הכנתי 8 ביום רביעי ו 9 (8 רגילות ואחת ללא גלוטן) בשבת. אני מכין את זה בטאבון חשמלי שעלה לי 150 שקל בדלית אל כרמל. כל 4 דקות יוצאת פיצה מוכנה משם. לשאר בשימושים קנה תנור או טוסטר אובן גדול.





 
למעלה