מישהו מכיר וניסה את הארטישוק-הירושלמי,שמוכרים קפוא ?

שרי 55510

New member
מישהו מכיר וניסה את הארטישוק-הירושלמי,שמוכרים קפוא ?

נודע לי שאפשר להשיג ארטישוק -ירושלמי מקולף נקי ,וקפוא.
זה יהיה ממש נוח להכנת מרק,מבלי מאמצים בניקוי המתיש.
השאלה שלי, למי שניסה ויודע :
האם טעמו הטוב של הארטישוק -הירושלמי,
עדיין נשמר וטעים גם לאחר ההקפאה?
 
ניסיתי לא ממליצה למרק. המרקם רך ורוטט אחרי בישול.

אולי אם רוצים מרק טחון קטיפתי זה יכול להתאים אבל לא במרק ירקות עם חתיכות ירק.
 
למעלה