כנפים ברוטב צילי

פיקוס123

New member
כנפים ברוטב צילי

שלום לכם.

הוצאתי מתכון מחוברת שאמרו לי לבשל את הכנפים בתנור ל7 דקות ולבשל את רוטב ואז לשפוךעל הכנפים ולבשל עוד קצת, אבל לא אמרו כמה זמן...

ואותו דבר אפשר לבשל גם פרגיות ברוטב צ'ילי??

תודה
 

Maldini Girl

New member
שלום

בנוגע לכנפיים- כשאני מכינה כנפיים בצ'ילי אני לרוב אופה אותן או מבשלת אותן ואז מטגנת אותם.
אם לא רוצים לטגן ורק לאפות בתנור, אני חושבת שזה סיפור של כ-20-25 דק' סה"כ על חום בינוני-גבוה (סביב 180-190)
&nbsp
בנוגע לפרגיות- אני אישית פחות מתחברת לפרגיות בתנור. מה שאני הייתי עושה זה צולה את הפרגיות על מחבת חמה, ואז כשהן מוכנות מוסיפה להן את הרוטב
או לחלופין מקפיצה את הפרגיות מספר דקות, מוסיפה את הרוטב ומבשלת מספר דקות נוספות.
 
כנפיים עם רוטב צ'ילי - המתכון שלי

שלום
אני בד"כ מבשל את העוף במרק כשעה. אח"כ מוציא לתבנית אלומיניום שופך מעל רוטב צ'ילי בנדיבות ומכניס לתנור על חום של 200 מע' עד להשחמה, הופך, שוב רוטב צ'ילי ומחזיר לתנור עד להשחמה.
אם אני לא מכין מרק, אני מכסה את התבנית עם הכנפיים ברדיד אלומיניום ומכניס לתנור לשעה. בד"כ מניח על בצל קצוץ. אחרי שעה, מוריד את הרדיד ועובר לחלק של הצ'ילי...

זמנים ותנור ביתי.
לא מאמין שמתכון עם זמן מתאים לכל תנור ביתי. לכן לא מבשל לפי זמן אלה לפי רמת המוכנות של החומר גלם. כל תנור ועוצמתו, כמות חומר הגלם עשויה להשתנות, וגם המרחק שבין התבנית לגופי חימום. אז פה עדיף שיקול דעת.
בתנור מוסדי - הסיפור שונה...
 

Maldini Girl

New member
אהבתי את הרעיון שלך

שכשאתה אופה את הכנפיים אתה שם מתחת בצל. רעיון מצוין.
 
למעלה