לחם לבן כמו ב"ארומה"

לחם לבן כמו ב"ארומה"


הלכתי היום לאחד מהסניפים של "ארומה" והאמת שהיה די מאכזב.
אני לא מחובבי ארומה גם בארץ אבל מתה על הלחם הלבן שלהם שממש התחשק לי עליו ולצערי קיבלתי משהו יבש ומעפן ועכשיו חשקה נפשי להכין לחם לבן כזה.

הכוונה ללחם עם קרום מתפצח ושמבפנים זה ממש רך.

אשמח למתכון קל ושיהיה מבוסס על קמח חיטה לבן (לפחות שאני אהנה באמת מזה


תודה לעונים
 

TCHM

New member
זה לחם ללא לישה פשוט, לא קרוב ללחם של ארומה, ...

המרקם הפנימי כלל לא דומה ללחם של ארומה.
הלחם של ארומה זה קמח, מים, שמרים והרבה כימיקלים. נאפה בתבניות
גבוהות בכדי ש"יחזיק" את התפיחה המוגברת.
 

שרי 55510

New member
אם הלחם שקנית לא היה הכי טרי,- ניתן להופכו לטרי:

לזלף על הפרוסות זרזיפי -מים ,
ולהכניס לתנור,בחום נמוך של 50 מעלות בלבד,
לאחר 20 דקות בחום הנמוך,תקבלי לחם חמים ורך, כפי שיוצא מהמאפייה.
 
לא מכרו לחם שלם, זה היה מדגם מייצג של 4 חצאי פרוסות


בכל מקרה, המתכון הנ"ל בהכנה- אני עכשיו בהתפחה של הבצק בצורת לחם ו...נקווה לטוב
 

RUTHY13

New member
לחם ארומה

היי שלום,
אז ככה הלחם שנאפה בארומה,הם ממש לא מכינים אותו. לפני מס' שנים הגעתי לארומה בשעה 23 לערך, וראיתי שהם מוציאים את אריזת הלחם כשהיא קפואה של יצרן ידוע, (שעושה להם גם עוגות) בלי להזכיר שמות, ואז שאלתי, אתם לא מכינים את הלחם, הם אמרו לי , שלא. וביקשו שלא להזכיר זאת, אז לידיעתכם, הם ממש לא מכינים את הלחם.
 
יכול להיות שהבצק מוכן במקום אחד ואז מביאים להם?

כבר קרה שהייתי ב"ארומה" ובדיוק יצא לחם חם מהתנורים עצמם, ברמה שרק הכינו אותו (לא חיממו) וגם הרגישו את הטריות.
 

yair_bar

New member
מנהל
פעם הם עבדו עם פילסברי. כעת לדעתי יש להם מאפייה

בכל אופן לסניפים זה מגיע קפוא והם מבצעים הפשרה, התפחה ואפייה בסניף.
&nbsp
&nbsp
 

avico2591

New member
הכי חשוב התפחה ארוכה הרבה מים, כמה שאפשר,

מים יתן בצק דביק ונעים, לא יותר מדי אבל שיהיה טיפה דביק מאשר יבש.
חום גבוה 10דקות ראשונות אחרי זה להוריד ל-150 ויצא מעולה
 
למעלה