ניוקי בטטה טעים טעים!

yair_bar

New member
מנהל
הפידבק והטיפ הראשון ממני

ברוך הבא לפורום מתכונים.
&nbsp
בפורום שלנו צריך לצרף גם את המתכון ולא רק קישור לבלוג/סרטון.
&nbsp
&nbsp
 

TCHM

New member
ראשת זה ניוקי תפו"א עם מעט בטטה...

ניוקי בטטה צריכים להיות בצבע בטטה עם 50%-100% בטטה.
שנית - את המחית יש למעוך במועך תפו"א בלחיצה לקבלת מחית חלקה
ועדינה ולא במעיכה במועך ידני רגיל.
שלישית - עיצוב הניוקי, ניוקי יכולים להיות בכל צורה אבל לא חסרי צורה
כמו בסירטון מה גם שהם מעט התפרקו.
רביעית - ברוקולי לאחר בישול קצר מכניסים למי קרח ולא מפזרים עליהם
קוביות קרח מעל שגם עלולים לגרום לצריבת הברוקולי.
חמישית - אין מספיק רוטב ותוספת פרמזן ניכרת, רצוי להוסיף גם לתערובת
הניוקי.
לא יודע מה "טעים טעים" כי גם טעם צריך לרכוש.
 

עמליהXX

New member
נראה טוב

אני הכנתי רוטב פסטו ושמת לניוקי, השבוע ויצא חלומי.
 
לא עפתי על זה

מוסיף על קודמי, שלא רק שהניוקי חסר צורה
אני מעדיף את תפוחי האדמה לאפות בתנור ולא לבשל במים
 
למעלה