תפוחי אדמה

רוני1955

Active member
תפוחי אדמה

ראיתי פעם, ואני ממש לא זוכר איפה או את המתכון, צורה מסוימת להכנת תפוחי אדמה קטנים. מבשלים תפוחי אדמה קטנים במים או בתנור, עד שכמעט מוכנים. מוציאים, נותנים לכל אחד מעיכה קטנה, ומטגנים בשמן עמוק. אני לא בטוח שזה הסדר הנכון בכלל, ויש מצב שטעיתי. מישהו יודע על מה מדובר, והאם מישהו ניסה את זה?
 

TCHM

New member
זה בדיוק כך.

 

רוני1955

Active member
תודה.

בסופ"ש הקרוב אף אחד מהילדים והנכדות לא יהיה, וזה זמן מצוין לנסיונות קולינאריים. אם לא יצליח, מכסימום אני ואשתי נאכל סנדביץ'.....
 

milch

New member
תפוחי אדמה קטנים בקליפה

לא מבשל, לא מועך!
מגלגל בשמן ואופה בתנור 220 + טורבו, 20-25 דקות.
כמובן שאפשר להוסיף עשבי תיבול ובסוף להמליח + מה שאוהבים.
 

yair_bar

New member
מנהל
אני הכנתי כמה פעמים באפייה ולא בטיגון

שמים מעל חמאה או שמן זית ותיבול ומכניסים לתנור חם מאד.
&nbsp
זה באמת יצא טעים מאד וקריספי
 
למעלה