אירוח חלבי

מארחת2

New member
אירוח חלבי

שלום רב,
בשבועות אארח כ20 איש לארחת צהריים חלבית שתכלול כמה מאפים.פשטידות כמה סלטים, יאנטיפסטי , פסטה כלשהי ובטח עוגת גבינה.
מאחר וזה יהיה צהריים , מן הסתם לא אספיק להכין הכל באותו יום
כמה זמן מראש אפשר להכין מאפים.פשדידות.עוגת דבינה כדי שעדיין יהיה טרי ויפה?
 

TCHM

New member
מאפים.פשטידות עוגות גבינה ...

כמה ימים מראש, לשמור מכוסים במקרר. להוציא שעתיים לפני ההגשה.
ניתן לחמם בתנור 100 מעלות את כולם (לא עוגות גבינה כמובן).
אנטפסטו להכין בבוקר הארוח.
פסטות לבשל בבוקר הארוח לזלף מעט שמן ולערבב, ולצנן, רטבים ניתן
להכין מראש ולשמור במקרר,לחמם רטבים חמים ולהוסיף לפני ההגשה.
אם יש צורך פסטה לחמם מעט בכלי סגור במיקרוגל.
סלטים להכין קרוב מאד לארוח, לתבל/לצקת רטבים ממש לפני הארוחה.
 
למעלה