עוגת פצפוצי אורז - שמן במקום מרגרינה?

עוגת פצפוצי אורז - שמן במקום מרגרינה?

אני מתכוון להכין עוגת פצפוצי אורז לפי מתכון של אודטה.

המתכון קורא לערבב את כל המצרכים להלן על האש, לשים בתבנית, ולקרר.

המצרכים:
200 גר' מרגרינה
חצי כוס סוכר
5 כפות קקאו
3 כפות דבש
2 כפות ברנדי
גרד תפוז
7 כוסות פצפוצי אורז.


והשאלה: האם ניתן במתכון זה להחליף את המרגרינה בשמן (וכמה? ), או שהיא נחוצה ל"חיבור" העוגה שלא תתפורר?
 

שרון 337

New member
אם רשום מרגרינה,,

אז ישנה סיבה מוצדקת ולכן לא מומלץ להחליף לשמן,
אלא לרכוש מרגרינה איכותית יותר,כלומר: עם פחות מאחוז אחד של שומני -טראנס.
מומלץ לקרוא את המרכיבים שרשומים על האריזה,ולהעדיף את הסוג האיכותי ביותר.
&nbsp
 
למעלה