עלי גפן סיביים

נטעליג

New member
עלי גפן סיביים

מה אפשר לעשות עם עלי גפן גדולים? לממולאים המרקם לא מתאים (העורקים לא מתרככים בבישול).
 

נטעליג

New member
העלים משומרים, כמובן

 

חיהק

New member
עלי גפן

כמי שמשתמשת הרבה בעלי גפן לממולאים
&nbsp
אפשר להשתמש גם אם העורקים קצת עבים , בבישול זה מתרכך מאחר ואני משאירה את העלי גפן בבישול לפחות שעתיים וחצי עד שלוש שע' על להבה קטנה מאוד.
&nbsp
1) לפני תחילת העבודה עם העלי גפן נותנת רתיחה קלה לפחות פעמיים וזורקת את המים כך שזה עוזר בריכוך .
2) בזמן המילוי מורידה קצת משטח העורק העבה עם סכין בצורה עדינה .
&nbsp
בהצלחה
 

חיהק

New member
עלי גפן

משתמשת באורז מושרה מעט, או שוטפת אותו טוב מהעמילנים עד שהמים מתחלפים לבהירים .
 
למעלה