לפני כמה שבועות אמרתי פה שאני לא יודעת לבשל וקצת חוששת
אז ניסיתי כמה מתכונים שמצאתי באינטרנט, אף על פי שנאמר לי פה שהם מסובכים מדיי.
הורדתי כמה מרכיבי תיבול אבל הלך לא רע והתגובות בבית היו טובות.
נראה לי אני עוד הולכת להנות מזה
בינתיים הכנתי מרק פטריות,סלרי, שיבולת שועל ופטה עזים שהיה ממש טעים אבל כל פעם שחיממנו את השאריות הוא נראה סמיך יותר ונאלצנו להוסיף מים.
פשטידת תרד שלא יצאה טוב כי כנראה לא הפשרתי עד הסוף ולא סחטתי מספיק את התרד.
דלעת עם רכז רימונים(ניסיתי גם דלורית) שכולם מאוד אהבו אבל קשה לחתוך אותם.
מרק תירס(לפי בקשה) שיצא טעים אבל לא הצלחתי לעשות את הנטיפי ביצים דקים מספיק(עזרה?).
שבוע הבא רוצה לנסות מרק אפונה ולביבות סלק ויוגורט.
יש לי בבית ספר של מתכונים של מרקים וסימנתי שם דברים שאני רוצה לנסות.
אני תוהה למה כל כך הרבה מרקים אומרים להוסיף קמח...
תוהה למה יש כל כך הרבה מרכיבים בכל מתכון במקום לעשות דברים יותר פשוטים, אבל בסוף מתעלמת מחלק מהמרכיבים הקטנים...
אחר כך אגיע גם לבשרים/דגים.
סתם רציתי לשתף
אז ניסיתי כמה מתכונים שמצאתי באינטרנט, אף על פי שנאמר לי פה שהם מסובכים מדיי.
הורדתי כמה מרכיבי תיבול אבל הלך לא רע והתגובות בבית היו טובות.
נראה לי אני עוד הולכת להנות מזה
בינתיים הכנתי מרק פטריות,סלרי, שיבולת שועל ופטה עזים שהיה ממש טעים אבל כל פעם שחיממנו את השאריות הוא נראה סמיך יותר ונאלצנו להוסיף מים.
פשטידת תרד שלא יצאה טוב כי כנראה לא הפשרתי עד הסוף ולא סחטתי מספיק את התרד.
דלעת עם רכז רימונים(ניסיתי גם דלורית) שכולם מאוד אהבו אבל קשה לחתוך אותם.
מרק תירס(לפי בקשה) שיצא טעים אבל לא הצלחתי לעשות את הנטיפי ביצים דקים מספיק(עזרה?).
שבוע הבא רוצה לנסות מרק אפונה ולביבות סלק ויוגורט.
יש לי בבית ספר של מתכונים של מרקים וסימנתי שם דברים שאני רוצה לנסות.
אני תוהה למה כל כך הרבה מרקים אומרים להוסיף קמח...
תוהה למה יש כל כך הרבה מרכיבים בכל מתכון במקום לעשות דברים יותר פשוטים, אבל בסוף מתעלמת מחלק מהמרכיבים הקטנים...
אחר כך אגיע גם לבשרים/דגים.
סתם רציתי לשתף