מנת ביף רייס נודלס של הגירף'
שלום רב
כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להכין את המנה הזאת של הגירף' בבית ולא ממש הולך לי..
מרכיבי המנה הם:
אטריות אורז רחבות עם פרוסות סינטה בקר, ברוקולי ובצלצלי שאלוט.
הרוטב שהם שמים זה הסוד.. במסעדה הרוטב הוא מתקתק בלי טיפת חריפות.
מישהו יכול לעזור לי עם זה? מה כדאי לשים ברוטב בשביל שיצא טוב?
תודה
שלום רב
כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להכין את המנה הזאת של הגירף' בבית ולא ממש הולך לי..
מרכיבי המנה הם:
אטריות אורז רחבות עם פרוסות סינטה בקר, ברוקולי ובצלצלי שאלוט.
הרוטב שהם שמים זה הסוד.. במסעדה הרוטב הוא מתקתק בלי טיפת חריפות.
מישהו יכול לעזור לי עם זה? מה כדאי לשים ברוטב בשביל שיצא טוב?
תודה