מנת ביף רייס נודלס של הגירף'

israeli46

New member
מנת ביף רייס נודלס של הגירף'

שלום רב
כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להכין את המנה הזאת של הגירף' בבית ולא ממש הולך לי..
מרכיבי המנה הם:
אטריות אורז רחבות עם פרוסות סינטה בקר, ברוקולי ובצלצלי שאלוט.
הרוטב שהם שמים זה הסוד.. במסעדה הרוטב הוא מתקתק בלי טיפת חריפות.
מישהו יכול לעזור לי עם זה? מה כדאי לשים ברוטב בשביל שיצא טוב?
תודה
 

yair_bar

New member
מנהל
דווקא זו המנה שאני פחות מתחבר אליה

מה שאני הייתי מנסה זה להכין קודם קרמל מסוכר ומעט שמן. כשהקרמל נהיה להוסיף מעט שום כתוש (או מעט צ'ילי גרוס - רק לרמז של חריפות) ומעט סויה לאיזון המתיקות ולמליחות הנדרשת. כלומר הבסיס של המנה יהיה לכיוון המתיקות של הקרמל.
&nbsp
אחרי שאתה מעביר לצלחת שים 2-3 טיפות שמן סומסום ותגיש.
&nbsp
מאמין שייצא לך מצויין
 

israeli46

New member
רעיון נחמד.. אבל

לא נראה לי שהבסיס של המנה שלהם הוא על בסיס קרמל..
לדעתי זה יותר בכיוון של טריאקי משולב בעוד דברים..
אני אפילו לא בטוח שהם שמים שם סויה.. ( אולי סויה מתוקה ולא מלוחה).
 
למעלה