אצלנו למשל,ההתנהלות בזמן אירוח היא כזו,,
למשל ,כשמישהו מהמוזמנים אלרגי לחצילים לחלב, וכו' אז אני אברר זאת מראש,
ואדאג להכין לו מנה חלופית/תפריט פרווה.
 
בקשר לסלט: זה לא בעיה להכין 2 קערות סלט: אחת עם בצל והשנייה סלט ללא בצל.
 
בנוסף למנה פסטה ,מכינים עוד 2 -3מנות ,כמו אורז ,אפונה, תפוחי אדמה אפויים בתנור,
כך שתמיד תהיה מנה מסוג אחר,לבחירתו של הבררן .
 
אוכל קנוי: כשיש הרבה אורחים,בהחלט ניתן לשלב כמה מנות קנויות,תמיד טוב כשאפשר להקל על עומס העבודה,לעבוד פחות וקצת לנוח ולאגור כוחות עד לשעת האירוח.