הטיפ שלי נראה לכאורה פשוט, אבל מקל מאד על חיי כבשלנית
אני מאד אוהבת לבשל. מרגישה שלכל תבשיל אני מכניסה קצת מעצמי. לשמחתי, משפחתי ומכריי מאד אוהבים את הבישולים שלי כך שכולנו נהנים
הסוד לבישול מוצלח, לדעתי, הוא התיבול. זה לא משנה מה מכינים או איך. משנה איך מתבלים!
התיבול שאני הכי אוהבת, הוא - לימון! הוא אכן מוסיף המון. אמנם הוא לא מתאים לכל תבשיל, אבל לאלו שכן - הוא משתלב נהדר ומקפיץ את הטעם בכמה וכמה רמות. והיום, כשאני בחודשיו הראשונים של הריון - הלימון יושב לי על החיך אפילו טוב מאי פעם
אבל מה הבעיה? הבעיה היא החרצנים שבלימון. לא משנה איך נסחוט, תמיד זה פרוייקט קטן לסחוט את הלימון ולקבל מיץ נטול גרעינים, ועדיין להנות מחלקיקי הלימון הקטנטנים שנלווים אל המיץ. הפיתרון המופלא (!) שמצאתי, די לאחרונה, הוא פשוט מאין כמוהו - אני קונה רק לימון ליים!
יש לו טעם טיפה יותר מיוחד מלימון רגיל, הוא עשיר מאד במיץ, הקליפה דקה וקל מאד לסחוט אותו. אבל הכי חשוב - אין בו שום חרצן. אני סוחטת אותו ככה, כפי שהוא היישר אל תוך הסיר, כשבדרך כל חלקיקי הלימון הקטנים, כל שקיות המיץ הזעירות - נשפכות גם הן פנימה. תענוג!