הטיפים שלי
בשר טחון
כאשר אני קונה בשר טחון אני מכניס את הבשר לשקיות ניילון ומשטיח את הבשר דק כמה שאפשר.כאשר צריך להפשיר מרטיב את השיש ומניח את דף הבשר על השיש הבשר מפשיר תוך דקות.
צ'פס
אני משתמש במנדולינה וחותך את תפוח האדמה למקלות מכניס לשקית ניילון ומקפיא כאשר צריך להכין מחמם שמן ומכניס את מקלות תפוחי האדמה כאשר הם קפואים מתקבל ציפס קריספי בחוץ ורך בפנים
פיצה
תמיד יש לי במקרר כמות של גבינת טל העמק מגורדת. כאשר מגיעים אורחים אני מכין בצק שמרים תוך שימוש במים חמימים אשר מזרזים את תהליך ההתפחה לאחר כ20 דקות פורס את הבצק על התבנית מורח רוטב עגבניות מוסיף גבינה זיתים אורגנו ולתנור החם ל10 דקות.
מנדולינה
במנדולינה היא יד ימין שלי במטבח.
אני פורס איתה לטבעות בצל. תפוחי אדמה.גזר .כרוב דק דק .גזר לגפרורים.
שבירת זיתים לכבישה
אני משתמש במסחטת הדרים שופך חופן זיתים לקערת במסחטה ולוחץ כאילו זה תפוז הזיתים מתפקעים ותוך חצי שעה שברתי 5 קילו.
מרק שעועית סמיך
מבשל את כל מרכיבי המרק .במרק יש שעועית לבנה טכמו כן ששעועית אדומה בתוך שקית בד לקראת סוף הבישול מוציא את השעועית האדומה ומרסק בבלנדר ומחזיר לסיר המרק כדי להסמיך אותו ומוסיף המון לטעם.
כאשר אני מכין ומטגן פרוסות חציל אני מניח את הפרוסות וממליח . שוטף הייטב ומכניס למייבש חסה מסובב מספר שניות ואז למחבת ואין רעשים ואין התזות.
כאשר אני מכין עוף ממולא אני מכניס את האצבעות בין העור לבשר ומפריד ככל האפשר .ואז ממלא את העוף במילוי וכמו כן בין העור לבין בשר העוף. במקרה של מילוי אורז השילוב מאד משביח את טעם האורז .והעוף נראה כמו הודו.
כאשר אני מפעיל את התנור במצב ניקוי (פירוליטי) אני מפרק ממחבת נירוסטה את הידית ומכניס לתנור המחבת יוצא נקי כמו חדש.
כאשר תחתית הסיר נשרפת ונראה שלא ניתן לניקוי אני משתמש בסכין גירוד של טייחים ופשוט מקלף את השכבה השרופה ולאחר מכן מנקה במשחת אסטונישץ הסכין טובה מאד לגרד שמן שרוף מכיריים קרמיות.