לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

שאלה על סלט חצילים וגמבה,,
<< ההודעה הנוכחית
08/02/2014 | 10:48
4
178
השאלה שלי:
האם אפשר  לאפות את פרוסות החצילים בתנור ,במקום לטגן אותם בשמן ?
האם זה לא יפגע בטעם הסופי של המתכון ?

וזה המתכון לחצילים וגמבה:

המצרכים הדרושים:
 2 חצילים בגודל בינוני  – לפרוס לפרוסות.
2 גרם מלח שולחן עדין -  לפיזור על החצילים .
 5 פלפלים מתוקים אדומים  - לקלות בתנור.
 5 שיני שום  כתושות.
1/2 מלח -  (כפית שטוחה)
כף חומץ טבעי 5%
1/2 לימון – סחוט למיץ.
שמן קנולה - 1/4 כוס -  לטיגון החצילים.

אופן ההכנה :

לפרוס את החצילים, לפזר מלח ולהניח במסננת לחצי שעה להגרת נוזלים
לאפות את הגמבות בתנור ב- 180 מעלות , כחצי שעה,( להכניס לשקית ניילון ולסגור היטב. כשהפלפלים יתקררו ,
והקליפה תרד בקלות)

לטגן את החצילים ברבע כוס שמן קנולה,עד השחמה ולהניח על נייר סופג.

לקלוף את הקליפה של הגמבות ולהניח במסננת.

לחתוך לקוביות את הגמבות והחצילים, להכניס לקערה ,
לפזר מלח, להוסיף את החומץ, מיץ הלימון והשום
לערבב, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לספיגת הטעמים.
מתכונים >>
בהחלט ניתן לאפות את החציל במקום לטגן
08/02/2014 | 15:51
3
83

יהיהקצת שינוי בטעם והיות ולטיגון יש טעמים משלו אך תקבלי סלט בריא יותר

לקלייה בתנור
יש להניח על נייר אפייה מוברש בשמן
לסדר את פרוסות החציל עליו ולהברישם קלות בשמן
לצלות בתנור חם 220-240 מעלות עד הזהבה
מתכונים >>
קצת שינוי או שינוי גדול ?
08/02/2014 | 17:29
2
71
רוצה שיהיה גם טעים .
מתכונים >>
קצת
08/02/2014 | 18:07
1
66

ועדיף ככה על כמויות השמן שייספוג החציל בטיגון
מתכונים >>
יופי, תודה !
08/02/2014 | 18:26
20
הודעות אחרונות
22:30 | 31.05.16 yael2016
15:44 | 30.05.16 פפריקה 123
09:03 | 30.05.16 jen711
22:23 | 28.05.16 כוכב114
14:07 | 27.05.16 CapitanMorgan
12:20 | 27.05.16 פפריקה 123
19:50 | 26.05.16 אמא אווזה8
18:45 | 25.05.16 רוני1955
חם בפורומים של תפוז
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ