roza witch
New member
צריכה עזרה דחופה עם קוואקר
היי אני לא ממש אפיתי אי- פעם אבל אני רוצה לאפות עוגה ולהשתמש בקוואקר במקום בקמח.
אם יש למישהו ניסיון עם שיבולת שועל ויכול לעזור לי פה......
קוואקר מגיב כמו קמח? או שצריך להוסיף משהו נוסף?
או אם כדאי לתחון את הקוואקר או להשאיר אותו כמו שהו (קוואקר דק)?
אין לי מתכון מסויים שאני מתכננת עליו אז אם מישהו מכיר מתכון לעוגה עם קוואקר משהו אוורירי ולא מסובך, שמתאים לעוגת יום הולדת?! (העדפה למשהו שוקולדי
)
היי אני לא ממש אפיתי אי- פעם אבל אני רוצה לאפות עוגה ולהשתמש בקוואקר במקום בקמח.
אם יש למישהו ניסיון עם שיבולת שועל ויכול לעזור לי פה......
קוואקר מגיב כמו קמח? או שצריך להוסיף משהו נוסף?
או אם כדאי לתחון את הקוואקר או להשאיר אותו כמו שהו (קוואקר דק)?
אין לי מתכון מסויים שאני מתכננת עליו אז אם מישהו מכיר מתכון לעוגה עם קוואקר משהו אוורירי ולא מסובך, שמתאים לעוגת יום הולדת?! (העדפה למשהו שוקולדי