ספר מתכונים לקונדיטור המתחיל

orizelinger

New member
ספר מתכונים לקונדיטור המתחיל

שלום,
חברה שלי עכשיו בקורס קונדטוריה מקצועי והיא אוטוטו מסיימת אותו.
חשבתי לקנות לה מתנה לסיום ספר עם מתכונים,אבל לא ספר מתכונים פשוט יחסית כמו קארין גורן או שמו אלא משהו ממש מקצועי.עם מדידת כמויות באופן מקצועי,מתכונים יחסית מסובכים,קשים או סתם איכותיים ויסודיים.

חשוב לי שהספר יהיה בעברית כדיי שהיא לא תסתבך עם המרות מאונקיות וכל מיני דברים כאלה שקצת מעיבים על תהליך ההכנה...

יש לכם רעיונות לספרים כאלה?

תודה מראש!
 

GeJuFan

New member
בעייתי... אני לא חושבת

שיש משהו בעברית... כל מה שאני נתקלתי בו זה באנגלית.
 

pucherita

New member
"המדריך השלם של הקורדון בלו - מנות אחרונות"

מעבר ל-150 מתכונים שיש בו, מה שהכי אהבתי בו זה שיש בו תמונות step-by-step של המון טכניקות (כגון הכנת בצק עלים ובצקים אחרים, קישוטים לעוגות, חיתוך פירות ועוד מלא טכניקות אחרות) שעזרו לי "להיזכר" בדברים שלמדתי בקורס גם אחרי שעבר הרבה זמן..

http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=18&featid=10150
 

Anabol

New member


 

TCHM

New member
אין שום ספר רציני בעברית!

הספרים הרציניים הם באנגלית או צרפתית בלבד ומשמשים
כמשלימים לקורס הקונדטוריה/מגדנאות שהוא בסיסי לחלוטין.

המרות ניתן לעשות בקלות במחשבון שעולה שקלים, במשך הזמן הם כבר
"ישבו" בראש ויעשו במהירות.

המלצתי, קני לה כלי עבודה שימושי באיכות טובה שישמש אותה בעתיד,
אם יש לה ראש טוב את השאר היא כבר תלמד בעצמה.
 

orizelinger

New member
תודה,אבל...

זה שאני יודע מי זאת קארין גורן ושמו לא אומר שאני אישה,אבל זה נסלח (גם ככה רק בזכותה אני יודע מי אלה)

בכל מקרה תודה רבה על ההמלצות,אם כן אילו המלצות יש לכם בספרים באנגלית (צרפתית אין סיכוי)כמובן שעדיפים בשיטה המטרית.
בכל מקרה אבדוק את הספר של קורדון בלו השבוע שתהיה לי את האופציה.

תודה מראש
 

milch

New member
ספר מיקצועי ורציני שנמצא ברשותי...

The Professional Pastry Chef של Bo Friberg.
זה באנגלית, יש לספר גם כרך המשך ועלותו 500-600 ש"ח.
אין בעברית ספר מיקצועי שמתקרב לרמה הזאת. זאת הזדמנות להשתלם גם באנגלית.
במסגרת כל עיסוקי עד היום, למדתי שספרות מיקצועית ענינית היא באנגלית, גם בדפוס וגם ברשת.
 

GeJuFan

New member
יש לי את שניהם

והם מעולים. גם הספר של ה CIA מעולה.

כשאחזור הביתה אני אעלה רשימה של כל הספרים שיש לי. רובם ספרים כבדים שמתאימים לאנשים בתחום.
 
"עוגות וקינוחים" של הוצאת סיפרי

לא חדש,,,,,,,
אבל הכי קרוב למה שאת מחפשת.

הוא ברשותי כבר כמה שנים טובות, ותמיד נחמד לדפדף בו ולקבל רעיונות.
 
למעלה