מה בטפרית שלכם לסוף שבוע זה אצלינו

טליה80

New member
אתה מלך.


 

נוRית

New member
זה נשמע כלכך טוב!!!

סוג של "מעורב ירושלמי" בדיוק לטעמי (כבד וטחולים, בלי כל מיני "קשים" כמו לבבות וקורקבנים), עם בצק עלים - מה יכול להיות רע??
 

צלשף

New member
ומיום חמישי מרק עוף ורגל תימני

רכיבי המתכון: 6 ירכי עוף או 4 כרעיים חתוכים שוק ירך 8 תפו'א קטנים 1 בצל גדול קלוף ושלם 8 שיני שום שלמים וקלופים 1 כף אבקת מרק עוף 1 כף גדושה חוויאג' למרק 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל שחור סיר גדול של 6 ליטר אופן ההכנה: להביא לרתיחה את חלקי העוףל-3 דקות, לסנן ולשטוף להחזיר לסיר את העוף תפו"א והשום, למלא את הסיר במים ולבשל שעה וחצי, להוסיף את כל התבלינים לבשל עוד כ-15 דקות, לטעום ולתקן תיבול להגיש לצד פיתות, חילבה וסחוג'. בתאבון
 

צלשף

New member
מהיכרות רבת שנים עם המטבח התימני

וקבלת לא מעט מתכונים מקוריים מתימנייה מבוגרת, כך מכינים מרק תימני.אגב חוץ מסוג הבשר במרק המרק הוא אותו מרק, מה שמשנה את טעמו זה סוג הבשר. שבוע טוב שרון
 

צלשף

New member
אני לא חושב שיש בעיית ירק בתימן זה

פשוט לא משולב במרק הזה, במתכונים אחרים כן משלבים ירק ובמשחק מילים או יותר לי יש תאוריה אחרת לגבי תוספת מצרכים.
 

akavishon

New member
גיל חובב פעם כתב שכמטת מתכוני הסחוג

שווה בערך לכמות המשפחות התיימניות. לכל משפחה מתכון משלה. אני מניח שגם במרקים הסיפור דומה. ובכל עדה זה ככה...
 
למעלה