ומיום חמישי מרק עוף ורגל תימני
רכיבי המתכון: 6 ירכי עוף או 4 כרעיים חתוכים שוק ירך 8 תפו'א קטנים 1 בצל גדול קלוף ושלם 8 שיני שום שלמים וקלופים 1 כף אבקת מרק עוף 1 כף גדושה חוויאג' למרק 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל שחור סיר גדול של 6 ליטר אופן ההכנה: להביא לרתיחה את חלקי העוףל-3 דקות, לסנן ולשטוף להחזיר לסיר את העוף תפו"א והשום, למלא את הסיר במים ולבשל שעה וחצי, להוסיף את כל התבלינים לבשל עוד כ-15 דקות, לטעום ולתקן תיבול להגיש לצד פיתות, חילבה וסחוג'. בתאבון