לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מתכון לבויוס - בורקס תורכי עם גבינה ותרד
<< ההודעה הנוכחית
16/12/2011 | 12:05
5
1191
חברה שלי דיתי אפתה בויוס טורקי עם גבינה ותרד שבוע שעבר, קיבלתי את המתכון וצילמתי אותה בהכנות.
מוזמנים להיכנס ולנסות גם.
מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כוסות מיים
5 כפות שמן
3 כפות חומץ
חצי כף מלח

למלית:
תרד/מנגולד
גבינה צפתית קשה מגורדת

אופן הכנה:
את התרד שוטפים קוצצים ומניחים לייבוש (אפשר בתוך מגבת)
בקערה מערבבים מים, חומץ ומלח ומוסיפים את השמן ובהדרגה את הקמח.
לשים את הבצק עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
מחלקים את הבצק לכדורים (בסביבות 25-30 כדורים), מניחים בקערה ומכסים בשמן למנוחה של שעה לפחות (עדיף ללילה במקרר)
מרדדים כל כדור על השיש לעלה דק, אין לקמח את השיש לפני תחילת הרידוד.
בתחילת כל על שמים תערובת תרד וגבינה מגלגלים ויוצרים צורת שבלול.
מניחים את הבויוס המגולגלים בתנית על גבי נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים ב- 180 מעלות עד להזהבה.

מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
כמויות
16/12/2011 | 12:06
32
ארבע חבילות מנגולד, קפוא לא טוב הבצק צריך להיות כמעט שקוף אחרי הרידוד
מתכונים >>
כמה פוטושופ..
16/12/2011 | 13:17
3
23
אמא שלי תשמח לשמוע את המתכון הזה
מתכונים >>
שום פוטושופ
16/12/2011 | 20:18
1
16
הכל צולם באייפון ועבר פילטר בinstagram
מתכונים >>
נראה מצוין!
17/12/2011 | 01:37
7
הערה מיותרת לדעתי....נראה מעולה!!
17/12/2011 | 13:01
8
הודעות אחרונות
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
09:42 | 27.04.16 לימור דה
10:32 | 26.04.16 milch
16:03 | 25.04.16 CapitanMorgan
18:12 | 23.04.16 פרפרי אהבה
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ