לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מתכון לבויוס - בורקס תורכי עם גבינה ותרד'
מתכון לבויוס - בורקס תורכי עם גבינה ותרד
<< ההודעה הנוכחית
16/12/2011 | 12:05
5
1597
חברה שלי דיתי אפתה בויוס טורקי עם גבינה ותרד שבוע שעבר, קיבלתי את המתכון וצילמתי אותה בהכנות.
מוזמנים להיכנס ולנסות גם.
מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כוסות מיים
5 כפות שמן
3 כפות חומץ
חצי כף מלח

למלית:
תרד/מנגולד
גבינה צפתית קשה מגורדת

אופן הכנה:
את התרד שוטפים קוצצים ומניחים לייבוש (אפשר בתוך מגבת)
בקערה מערבבים מים, חומץ ומלח ומוסיפים את השמן ובהדרגה את הקמח.
לשים את הבצק עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
מחלקים את הבצק לכדורים (בסביבות 25-30 כדורים), מניחים בקערה ומכסים בשמן למנוחה של שעה לפחות (עדיף ללילה במקרר)
מרדדים כל כדור על השיש לעלה דק, אין לקמח את השיש לפני תחילת הרידוד.
בתחילת כל על שמים תערובת תרד וגבינה מגלגלים ויוצרים צורת שבלול.
מניחים את הבויוס המגולגלים בתנית על גבי נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים ב- 180 מעלות עד להזהבה.

מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'כמויות'
כמויות
16/12/2011 | 12:06
35
ארבע חבילות מנגולד, קפוא לא טוב הבצק צריך להיות כמעט שקוף אחרי הרידוד
מתכונים >>
לצפיה ב-'כמה פוטושופ..'
כמה פוטושופ..
16/12/2011 | 13:17
3
28
אמא שלי תשמח לשמוע את המתכון הזה
מתכונים >>
לצפיה ב-'שום פוטושופ'
שום פוטושופ
16/12/2011 | 20:18
1
19
הכל צולם באייפון ועבר פילטר בinstagram
מתכונים >>
לצפיה ב-'נראה מצוין!'
נראה מצוין!
17/12/2011 | 01:37
10
לצפיה ב-'הערה מיותרת לדעתי....נראה מעולה!!'
הערה מיותרת לדעתי....נראה מעולה!!
17/12/2011 | 13:01
11

הודעות אחרונות

02:50 | 28.08.16 שחור לימון
14:36 | 27.08.16 פרפרי אהבה
00:26 | 27.08.16 דונה קישוט
15:46 | 26.08.16 Maldini Girl
13:35 | 26.08.16 אידוב
11:54 | 25.08.16 כוכב114
10:12 | 25.08.16 efishamir
20:08 | 24.08.16 נריה222
17:34 | 24.08.16 CapitanMorgan
18:21 | 22.08.16 פיקוס123
16:16 | 22.08.16 גברת ע
02:11 | 21.08.16 פרפרי אהבה

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ