לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מה עושים עם דלורית?
<< ההודעה הנוכחית
15/10/2010 | 16:22
7
50
יש לנו בבית דלורית ענקית (אם דלורית זה השם בעברית של butternut squash) ויש לנו אורחים שמגיעים ביום ראשון לבראנץ'. אני רוצה להכין קיש או פיא אבל כל המתכונים שאני מוצאת ברשת הם לפאי מתוק ואני מחפשת משהו מלוח.
הם יש למישהו הצעה לפיא דלורית?
מתכונים >>
אם יש לי מתכון
15/10/2010 | 17:53
18
לפשטידת דלורית דלת קלוריות, הולך? :)

אניוואי, אני מדלורית, דלעת, בטטות, גזרים וכולי אוהבת להכין מרק כתום.
פשוט לוקחים את כל הירקות הכתומים (ואם רוצים אפשר להוסיף תפוח אדמה אחד) מבשלים במים, טוחנים במטחנה ידנית, אפשר בשלב זה להוסיף רק מים+תבלינים
או להוסיף שמנת מתוקה+חלב.
מתכונים >>
דלורית היא אכן butternut squash
15/10/2010 | 21:41
5
11
תכיני קלתית בצק פריך, (100 גר' חמאה מלוחה, כוס וחצי קמח, לעבד בפולסים עד למרקם חול, להוסיף ביצה אחת ו2 כפות מי קרח, לעבד עוד כמה שניות, להכין כדור בצק ולקרר כשעה במקרר, לרדד, לרפד תבנית פאי, לדקור את התחתית עם מזלג ולהקפיא למשך כחצי שעה טרם האפייה- כל זה יבטיח קלתית פריכה במיוחד)

לאפות אפייה עיוורת למשך 10 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.

את הדלורית (הקלופה והחתוכה) להקפיץ במחבת עם מעט חמאה ושום (אפשר ורצוי להוסיף טימין או רוזמרין קצוץ) עד שהיא מתרככת מעט
להכין תערובת רויאל- 3 ביצים, 250 סמ"ק שמנת מתוקה, 2 כפות קמח
את יכולה להוסיף גבינת עזים כלשהי מעוכה לשדרוג הטעם והמרקם, מלח, פלפל

לערבב עם הדלורית, לשפוך לקלתית הבצק, ולאפות ב175 מעלות עד שמוכן

טאדאאא
מתכונים >>
הכנתי את הבצק ואני עומדת להכין את המלית
17/10/2010 | 15:21
4
6
מה זה אפיה עיוורת??
מתכונים >>
מקפיצה בשבילך
17/10/2010 | 20:45
6

אם ג' לא תגיע בזמן תמיד אולי מישהו אחר יידע
מתכונים >>
אפייה של הקלתית בלבד,
17/10/2010 | 21:19
5
כשעליה משקולות.
אני מניחה על הקלתית נייר אפיה ועליו שעועית אדומה המשמשת כמשקולת.
את השעועית, לאחר האפיה, אני מקררת ומחזירה לקופסה לשימוש חוזר כמשקולת.
מתכונים >>
אפיה עיוורת===>
17/10/2010 | 21:20
8
לאחר הכנת הבצק , משטחת אותו על התבנית
לוקחת נייר כסף פורסת בעדינות על גביי הבצק ומעליו את שמה קטניות: חומוס/ שעועית  מה שיש בבית

מה שמונע מהבצק להתרומם בזמן האפיה, ולא להשרף
מתכונים >>
תודה לכולם!
18/10/2010 | 00:52
5

גיגלתי אפיה עיוורת ומצאתי מה צריך לעשות
הפאי יצא שוס, טעים להפליא! חן חן!
מתכונים >>
הודעות אחרונות
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
09:42 | 27.04.16 לימור דה
10:32 | 26.04.16 milch
16:03 | 25.04.16 CapitanMorgan
18:12 | 23.04.16 פרפרי אהבה
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ