בוקר טוב אנשים - עזרה

  • פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

יעל י

New member
עוגת גבינה ללא אפיה וללא סוכר

עוגת גבינה ללא אפיה וללא סוכר א. 3 גבינה לבנה 1/2% 1 כף תמצית וניל 10-15 שקיות סוכרזית ** לערבב היטב ב. 1 שקית ג'לטין 3/4 כוס מים רתוחים **להמיס את הג'לטין במים ולהוסיף לתערובת הגבינה בערבוב מהיר (שלא יווצרו גושים) ג. 1 ריצ' ללא סוכר ** להקציף. להוסיף לגבינה בתנועות עטיפה. לשים בתבנית לא משומנת ולמקרר למספר שעות. הערות: בצורה הזו כל העוגה היא כ 1100 קלוריות. ללא שומרים או סוכרתיים - ניתן לשים מתחת שכבת פתי בר מרוסקים.
 
28 יוצאת קצת נמוכה כמו פאי

אם תכפילי כמויות ייצא פיצוץ אם לא תכיני בתבנית קטנה יותר.
 

יניבניב

New member
באלי תרכיז של מיץ תפוחים טבעי

מותר לך? אני מתכוון לטבעי של סיידר הגליל הוא יכול להיות תחליף לסוכר וגם להדגיש את טעם התפוחים
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה רבה. זה בטח מספיק ל 2

תבניות פאי, לא? אני מתכוונת לתבניות פאי בגודל 26.
 

bali

New member
מנהל
טבעי בלי תוספת סוכר כן...

לא הרבה אבל מותר. תודה על הטיפ
 
באלי בהמשך להצעתו של יניביניב

כשלא היו לי תפוחים בבית הכנתי את הפאי עם רסק תפו"ע ללא סוכר - יש בסופר. יצא מאוד טעים. מעל התפוחים אני מוסיפה אגוזים קצוצים מפזרת מעט מאוד קינמון (לא הרבה זה מתוק!!!!) ומעל הכל מטפטפת מיץ לימון וגם סוכר בנוזל ,הכמות - פשוט עם בקבוקון שפריץ לעשות סיבוב גם עם מיץ הלימון ועוד סיבוב עם הסוכרזית נוזלי. הבצק שק"מ הרגיל שאני מכינה הוא - 1 קמח תופח 1 יוגורט/שמנת/אשל 1 מרגרינה 1 ביצה גרידת לימון אבקת ואניל/כמה טיפות רום כלשהו לאחר הכנת הבצק במעבד מזון להניח למנוחה בצד עטוף 1/2 שעה. מתקבל בצק המספיק לתבנית פאי 28 גם לתחתית + שוליים וגם לכיסוי רשת.
 

יניבניב

New member
ועוד המלצה קטנה

לא לנסות אפילו להשתמש בתחליף הסוכר הנקרא "סטיבה" כי יש לו טעם לוואי מזעזע ממש כמו טעמו של הרוע
 

bali

New member
מנהל
תודה נשמה ../images/Emo25.gif

לשמחתי הרבה הסיוט של בלי סוכר יימשך רק עד יום שלישי. ביום רביעי אני אוכלת כל מה שבא לי
אז עד אז אני אסתדר עם עוגה אחת, ועם גלידיאט ועם אוכל בלי מלח... וביום רביעי - פיצה עם גבינת עיזים (אני משוגעת על גבינות ומותר לי רק 5% של תנובה) וטראפלס שוקולד
בפונדק עין כרם ושמישהו יעצור אותי
 

מושית32

New member
את מתכון לצמח סטיביה? אם כן כדאי

לדעת שהוא לא מומלץ לאנשים שסובלים מלחץ דם ועוד כל מיני דברים הוא עשוי לגרום לנזק
 

אור רון

New member
אני מניחה...

שאם תעשי בסיס פאי בלי סוכר, ועליו תסדרי יפה-יפה תפוחי עץ (ניתן לחתוך אץ התפוחים מראש, ולשים בקערה עם מעט קינמון וממתיק מלאכותי) בצירוף צימוקים - יכול להיות אחלה של עוגה. גם טעים, גם "דיאטטי" (בהסתייגות של המרגרינה בבצק הפאי) וגם פשוט להכנה.
 
למעלה